Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 595 000 kr

3 rum84 m²
Månadsavgift
5 668 kr
Pris/m²
18 988 kr
Våning
2 av 2
lägenhet Brandbergen

Lejonets gata 375

I ett trevligt hus beläget i populära och trivsamma Brandbergen hittar du denna gavellägenhet - en högt belägen och välplanerad trerummare i fint skick med smarta förvaringslösningar. Här har du chansen att köpa ett hem med stora sällskapsytor, lättmöblerade rum och utmärkt planlösning. Här är det lätt att trivas!

Lägenhetens kök är yteffektivt och funktionellt och har generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är ett luftigt och hemtrevligt rum med väggar i ljus tapet och parkettgolv. Badrummet är rymligt och funktionellt och erbjuder toalett, badkar, tvättmaskin, torktumlare, handfat och badrumsskåp. När solen tittar fram kan du öppna dörren till balkongen som har plats för matbord och stolar.

Här är du del av en välskött och stabil förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. I avgiften om 5668 kronor ingår bredband, tv, el, vatten, värme och bostadsrättstillägg. Dessutom erbjuds du tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, gym, en modern och rolig lekplats och en välskött innergård.

Läget i Brandbergen är det perfekta för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö! Här finns exempelvis Brandbergen Centrum på mycket bekvämt avstånd och med en promenad når man Brandbergens populära utomhusbad. Det är heller inte långt till Port 73 och Haninge centrum med sitt stora service utbud. På Lejonets gata 375 finns kort och gott det mesta!

Varmt välkommen på visning!

Balkong / Uteplats
Läs mer hos Mäklarhuset Haninge