Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Liljeholmen

Lägenhet på Liljeholmsvägen

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Sällan till salu! Snart finns möjlighet att bo i Liljeholmsvikens vackraste sekelskiftes fastighet, lugnt och ostört läge med 5 minuter promenad till såväl Hornstull som Liljeholmstorget. Här bor man högt upp i huset med magisk sjöutsikt från alla fönster och utgång till en stor balkong med sol från eftermiddag till kväll.

Bostaden erbjuder underbar karaktär med genuin sekelskiftescharm såsom vackra fiskbensparkett, pardörrar och djupa fönsternischer i marmor samt välvda rumshörn vilka gör den här lägenheten till något utöver det vanliga. Den höga takhöjden (3,30 m) i kombination med generösa fönsterytor i gavel gör att här finns en underbar rymd och en skön atmosfär.

Sällan till salu! Snart finns möjlighet att bo i Liljeholmsvikens vackraste sekelskiftes-fastighet, lugnt och ostört läge med 5 minuters promenad till såväl Hornstull som Liljeholmstorget. Här bor man högt upp i huset med magisk sjöutsikt från alla fönster och utgång till en stor balkong med sol från eftermiddag till kväll. 

Bostaden erbjuder underbar karaktär med genuin sekelskiftescharm såsom vacker fiskbensparkett, pardörrar, djupa fönsternischer i marmor samt välvda rumshörn vilka gör den här lägenheten till något utöver det vanliga. Den höga takhöjden (3,30 m!) i kombination med generösa fönsterytor i gavel gör att här finns en underbar rymd och en skön atmosfär. 

Perfekt planerad bostad där alla rummen ligger i ostört läge. Bostaden passar såväl för sociala tillställningar som för ett bekvämt familjeliv med stora umgängesytor i öppen planlösning. Via vackra pardörrar når man ett underbart master bedroom som med sitt gavelläge, välvda väggar och sjöutsikt verkligen gör bostaden unik. Härtill är den stora balkongen ett privilegium, här kan ni med fördel njuta av kvällssolen. 

Lägenheten är smakfullt totalrenoverad med påkostade tillval och högsta slutfinish.  

Mycket populär och skuldfri förening med spännande omgivning där historia blandas med det moderna. Här har man tillgång till Liljeholmstorget och Södermalms stora affärsutbud ett stenkast bort, sjön Trekanten och tunnelbanan finns på bara några minuters gångavstånd. Världen och Arlanda når du på 50 minuter med flygbussarna från Liljeholmen.

Denna smakfulla pärla har verkligen allt på önskelistan.

Välkommen att anmäla ditt intresse så hör jag av mig när det är dags för visning.

Förening

Byggnadsår
1906

Uppvärmning
Fjärrvärme

Generellt om föreningen
Imponerande och ståtlig fastighet som för över 100 år sedan var en av pionjärerna när innerstan skulle byggas utanför Hornstull. Föreningen består av 27 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. I föreningen finns även 8 kommersiella lokaler, bland annat den populära restaurangen Chong Qing. Föreningen har bytt ut taket till ett koppartak. För att förbättra energiförbrukningen i fastigheten planerar föreningen att byta ut alla fönster till isolerglasfönster, vilket finansieras av föreningens renoveringsfond (inga nya lån tas upp). Total lägenhetsyta är 3 886

Hiss finns
Läs mer hos Bosthlm AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Daniel Björklund
Bosthlm AB
073-143 43 51

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs