Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Kungsholmen - Fridhemsplan

Lägenhet i Stockholm

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Nu saluförs denna väldisponerade minitvåa om 30 kvm på utmärkt läge. Här bor du i ett hus från 1898 där sekelskiftesdetaljerna gör sig påminda med stora fönster, vackra brädgolv och en takhöjd på ca 3.30 m. Bostaden ligger på tredje våningen och vetter mot lugn innergård som skärmar av från den pulserande stadsdelen. När man öppnar upp de dubbla balkongdörrarna möts man av en rymlig balkong som även fungerar som ett extra rum under våren och sommaren. Den rymliga storleken gör balkongen optimal för att avnjuta trevligt sällskap med soltimmar från tidig morgon till ungefär 13.30 på eftermiddagen.

Här bor du runt hörnet från det sprudlande Fridhemsplan med två tunnelbanelinjer samt stadsbussarna utanför dörren. På några minuters avstånd finner du Västermalmsgallerians stora utbud av shopping, livsmedel handlar du enkelt på någon av de stora matbutikerna på någon minuts avstånd. I området finns ett rikt utbud av barer, restauranger och mysiga fik. Träningsfaciliteter ligger nära och för den som gillar att gå eller jogga nås en vacker slinga på Kungsholms Strand vilken tar dig till sol och bad vid Hornsbergs Strand eller Fredhällsklipporna.

Läs mer hos Bjurfors Kungsholmen Vasastan
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson
Bjurfors Kungsholmen Vasastan
070-398 87 23

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs