Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Solna

Lägenhet i Solna

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Välkommen till denna fräscha och optimalt planerade 1:a! En bostad som är perfekt anpassad för den som söker sitt första boende eller en övernattningslägenhet. Bostaden är väldisponerad på sina 18,5 kvadrat med ett skick som är genomgående i topp med stilrena färg- och materialval som inger en trivsam känsla. Det stora fönsterpartiet släpper in generöst med solljus och lyser upp denna hemtrevliga bostad. Ytorna är lättmöblerade med givna möbleringsmöjligheter med ett renoverat badrum och fräscht kök.

På Kyrkbacken bor Ni i ett trivsamt läge med närhet till det mesta. I Hagalund så har Ni nära till allt! I området finns skolor och förskolor, där finns även matvarubutiker, restauranger, frisörsalong och tvättfirma. Endast åtta minuters gångväg bort finner Ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik, pendeltåg, T-bana eller tvärbanan. Med pendeltåget kan Ni åka direkt till Arlanda. I framtiden planeras Hagalund få ett eget tunnelbanestopp. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. Populära grönområden för promenad eller motion. Ni når även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia, på gångavstånd. Här ligger även Friends Arena - Nordens största fotbolls- och konsertarena. Det här är minst sagt ett område på frammarsch med stor potential!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos Notar
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Patrik Barej
Notar
070-867 70 30

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs