Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Centrala Handen

Lägenhet i Handen

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Bekvämt boende med där även ELEN ingår i månadsavgiften såväl som alla övriga driftskostnader. Detta utöver det unika centrumläget och närheten till samtlig service gör detta boende optimalt och enkelt för den bekväma köparen.
Lägenheten är belägen på entréplan med härlig inglasad balkong och disponerar över 99,5 välplanerade kvadratmetrar och en planlösning som även erbjuder öppna sociala ytor. Bostaden är genomgående i fräscht skick samt utrustad med modern maskinell utrustning i kök.
Till bostaden finns ett förråd och inom föreningen finns cykel och barnvagnsförråd, bastu, föreningslokal och övernattningsrum.

Brf Syrenen 1 är en välhållen förening där månadsavgiften har stått oförändrad sedan 2012. Föreningen har en mycket fin, välskött och ljus gård som central punkt. Där finns, förutom lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt bord och bänkar samt en nyligen iordninggjord boulebana. Från Brf Syrenen är det endast ett stenkast till flera handelsplatser som Port 73 och Haninge Centrum. Flertal gym som Sats och Nordic Wellness finns i närheten och Torvalla bad och ishall endast 10 minuters promenad bort. Naturreservatet och sjön Rudan är beläget strax intill där Haningeborna gärna utövar diverse fritidsaktiviteter sommar som vintertid.
Strax intill finns även Haninge närsjukhus såväl som busshållplats som tar dig ända in till Gullmarsplan och Nacka. Med pendeltåget nås Nynäshamn och Stockholm Central inom 30 minuter.

Varmt välkommen till ett bekvämt boende!

Balkong / Uteplats
Läs mer hos Mäklarhuset Haninge
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta annonsören för visningstider

Ansvarig annonsör

Veronika Andersson Gosk
Mäklarhuset i Haninge
08-502 571 30

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs