Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 695 000 kr

2 rum44 m²
Månadsavgift
2 948 kr
Pris/m²
83 977 kr
Våning
3 av 7
Byggår
2017
lägenhet Kvarnholmen

Kvarnholmsvägen 80

Nu finns chansen att förvärva denna fina 2:a i populära Brf Spisbrödsfabriken. Lägenheten ligger med Kvarnholmens absolut centralaste läge intill närcentrum med direkt närhet till flera caféer och restauranger. Bussen till Slussen eller Nacka forum går precis utanför dörren. Vill du hellre ta båten in till stan når du snabbt kajen med underbar utsikt och båthållplatsen där du enkelt tar dig in till city och Djurgården.

Lägenheten ligger trivsamt på 3:e våningen med stor balkong med kvällssol. Via säkerhetsdörr når du en välplanerad och yteffektiv lägenhet med genomgående ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Köket är från VEDUM och är smakfullt inrett med vita luckor. Modern och öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både stor soffa och matplats för 4 personer. Intill ligger det mysiga sovrummet med fantastisk utsikt över inloppet. Intill finns en inredd klädkammare. Badrummet är smakfullt med helkaklade väggar i vitt och klinker i grått, dusch med glasvägg och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Intill vardagsrummet finns den härliga möblerbara balkongen som är delvis inglasad. Här njuter du av utsikten och de båtar som passerar. Externt förråd finns på entréplan. Från lägenhetens vardagsrum njuter av den slående utsikten över Djurgården och inloppet.

Läget här är idylliskt och mycket barnvänligt. Under 2018 slog Coop upp portarna i det nya närcentrumet där även bageri och juicebar m.m. huserar. På Kvarnholmen finns också läkarmottagning, caféer och ett växande utbud av restauranger. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers bil- och separat cykelväg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. Du når även Slussen på ca 10 minuter med bussen. Kvarnholmen expanderar hela tiden och bjuder på ett eftertraktat läge med närhet till vatten och grönområden och city, perfekt för dig som vill ha en fot i city och en i skärgården.

Hiss finns
Läs mer hos SkandiaMäklarna Nacka