Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

12 500 000 kr

3,5 rum93 m²
Månadsavgift
4 325 kr
Pris/m²
134 408 kr
Våning
9
Byggår
2014
lägenhet Kvarnholmen

Kvarngränd 3

Unik lägenhet med egen terrass på cirka 70 kvm med sol från morgon till solnedgång. Utsikten måste upplevas på plats. Här kan man njuta av härliga middagar med vad som måste vara Stockholms bästa utsikt. Rakt fram syns Södermalm och Gamla stan och till höger finns Kungliga Djurgården ständigt närvarande.

Planlösning

Unik lägenhet med egen terrass på cirka 70 kvm med sol från morgon till solnedgång. Utsikten måste upplevas på plats. Här kan man njuta av härliga middagar med vad som måste vara Stockholms bästa utsikt. Rakt fram syns Södermalm och Gamla stan och till höger finns Kungliga Djurgården ständigt närvarande.

Välplanerade 93 kvm med två sovrum, stora umgängesytor och ett modernt kök. God takhöjd om cirka 3,10 meter och vackra industrifönster. Generöst och påkostat badrum. Påkostade lösningar såsom solskyddsgardiner med motor och fjärrkontroll, fjärrstyrt takfönster med gardin och regnsensor. Det finns även dimmer i samtliga rum. 

Välkommen att kontakta mäklaren för en privat visning!

HUSET | Den tidigare magasinsbyggnaden har nyligen genomgått en förvandling och erbjuder idag ett modernt boende med hög finish, i kombination med en genuin industrikänsla. Detta är ett ypperligt boende för dig som värdesätter stadspuls sammanslaget med skärgårdslugn. Det tar endast tio minuter med buss till Slussen.   

HALL | Trevlig hall med slitstarkt klinkergolv i ljusgrå nyans. Det blir ett snyggt möte med den borstade enstavsparketten i ek från Kährs, vilket är genomgående för hela lägenheten. Utrymme för förvaring i fullhöjdsgarderob, i högglans vitt från HTH samt hatthylla. 

VARDAGSRUM | Öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp från tre stora flerluftsfönsterpartier. Fönsterbänkar i portugisisk kalksten samt fantastisk sjöutsikt över Saltsjön. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för stor soffgrupp och matplats med utrymme för cirka 8–12 personer. Spiraltrappan leder dig upp till terrassen.

TERRASS | Privat och insynsskyddad terrass med magisk utsikt mot Södermalm, Gamla stan, Saltsjön och Djurgården. Här kan man njuta av solen hela dagen fram tills den går ner över Djurgården. Terrassen har flera sektioner som kan möbleras upp efter eget tycke och smak.

Terrassen har en egen ingång från plan tio. Det innebär att gäster kan ta hissen direkt upp till plan tio för att sedan bli insläppta via en låst dörr. Detta är perfekt vid större fester då man slipper lotsa in folk genom lägenheten. Högst upp vid trappen finns ett "mini-penthouse" av stora glaspartier, något som skapar en skön känsla när man kan se igenom till matplatsen. I detta utrymme finns plats för två fåtöljer vilket skapar en mycket trevlig läshörna med havsutsikt. Trätrall och extra lärkpanel är lagd på en stor del av terrassen så att matplatsen kommer upp en bit i höjd. Matplatsen ligger privat och vindskyddad. Här finns även ett praktiskt växthus/sommarkök med vattenutkast samt plats för stor matgrupp och grill. Via en specialritad spiraltrappa – med kvitsfri ek i stegen – kommer man n

Hiss finns
Läs mer hos Fastighetsmäklarna - Per Lindblad

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Per Lindblad
Fastighetsmäklarna - Per Lindblad
070-910 62 27

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs