Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 495 000 kr

2 rum54 m²
Månadsavgift
2 893 kr
Pris/m²
46 203 kr
Våning
3 av 3
lägenhet Riksby - Bromma

Kvarnbacksvägen 129

Äntligen! Välkomna till denna renoverade och underbara tvårummare med solig balkong i sydvästläge. Med ett synnerligen attraktivt läge i Riksby, intill Brommaplan med 3 min till tunnelbanan återfinns denna pärla. Ett hem för er med höga krav. Här möts det bästa av två världar, med direkt närhet till såväl citypuls som vackra Mälaren. Att leva här kan minst sagt beskrivas som lyxigt och bekymmersfritt. Med plats för både vardag och fest är detta verkligen en bostad att trivas i.

Väldisponerad och härlig planlösning med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusflöde och släpper in rikligt med ljus från två väderstreck. Vardagsrum med gott om plats för större soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet nås den möblerbara och mysiga balkongen, här kan ni njuta av solen. Kök i anslutning till vardagsrummet, detta är en perfekt samlingsplats för att umgås med familj och vänner.

En bostad med ljus interiör och fina materialval. Lägenheten är försedd med nyrenoverat och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, ett mysigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter bakom garderober, rymligt och fräscht badrum med bekvämligheter som tvättmaskin. I övrigt finns det mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt via ett förråd. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning.

BRF Riksby är en solid förening med mycket välskötta fastigheter, flertalet stora renoveringar bakom sig och låg belåningsgrad.

Välkomna hem till Kvarnbacksvägen 129!

Läs mer hos Mäklarhuset Bromma-Ekerö

Välkommen på visning

  • Kontakta annonsören för visningstider

Ansvarig annonsör

Micaela Rebel
Mäklarhuset i Bromma
073-231 91 03

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs