Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

5 395 000 kr

5 rum136 m²
Tomtarea
922 m²
Byggår
2017
Energiklass
villa Runsten

Hovstigen 7

På natursköna Hovstigen 7 ges nu chans att förvärva en nyproducerad familjevilla från 2017. Interiört erbjuds allt från välplanerade kvadratmetrar och öppen planlösning till modern design och strategiskt placerade fönsterpartier. Här bor ni lugnt och lantligt endast 30 min med bil från Södertälje.

Adressen är utmärkt för er som vill bo lugnt och lantligt utan att tumma på närheten till service och storstadspuls. Södertälje och Huddinge nås med bil på ca 30 minuter, medan bilresan till Slussen går på omkring 45 minuter – perfekt för pendlaren!

Huset är väl påkostat med extra isolerade väggar samt genomgående smakfulla materialval.

Entrén är takbelagd och bakom ytterdörren väntar en inbjudande hall med garderober och förråd. I hallen finns trappan som förbinder entréplanet med övervåningen. Redan här ges en försmak på husets genomgående stilrena design och fina ytskikt.

Köket är inrett med vita fronter samt ljusgrå bänkskivor och stänkskydd. Mästerkocken fröjdas åt arbetsytor längs en vägg och en köksö som är lika delar praktisk som social. Utrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl och frys (side-by-side) samt diskmaskin.

Vardagsrummet, matplatsen och köket förenas i ett öppet samband. Detta skapar en stor social yta likt skräddarsydd för såväl middagsbjudningar och mingel som familjemys. Vardagsrummet imponerar med sitt fantastiska ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck. Förberett även för braskamin.

Önskar ni att umgås i det fria? Inga problem! Från matplatsen ges direkt utgång till er trivsamma altan och här njuter ni av solens strålar samt fin utsikt över skog och mark. Tomten är i sin tur plan och lekvänlig.

Vidare interiört, en trappa upp, väntar tre rymliga sovrum. Master bedroom erbjuder garderober och klädkammare, medan de andra sovrummen har två garderober vardera. På övervåningen förfogar ni dessutom över ett allrum med fönster i två väderstreck samt ett gästrum med takfönster och ett förråd.

Husets två moderna badrum är utrustade med wc, vägghängd kommod samt takdusch respektive badkar. Komforten höjs ytterligare med en separat tvättstuga utrustad med takdusch, tvättmaskin, torktumlare, tvättställ, arbetsbänk och förvaringsskåp. Tvättstugan har även en praktisk groventré.

Läs mer hos Notar