En lätt och tålig rakplog för europeiska pickuper och lätta lastbilar. Tillverkad i Finland!
Detta är den första plogen i sitt slag, byggd i Europa byggd för europeiska fordon. Hilltip Quick Hitch fästet som är både lätt att ta av och på gör de kompatibla med de flesta pickuper och stadsjeepar på marknaden.

Det böjda, pulverlackerade bladet är tillverkat av höghållfast stål, som i detta fall är nyckeln till vår slitstarka men lätta plog. Det justerbara tvåstegs slitstålet finns i polyuretan eller höghållfast stål.

Skärstål i två segment med utlösningsfjädrar skyddar plogen och fordonet om man slår emot trottoarkanter eller andra hinder. Utlösningsfjädern på ena sidan av skärstålet komprimeras vid påkörning av hinder med det andra skärstålsegmentet stannar kvar på marken.

Styrkontroll
Denna smidiga joystick låter dig styra din snöplog inifrån förarhytten. Lyft, sänk och vinkla din plog med en enkel rörelse.

HillTip Quick-Hitch Fastsättning
HillTip Quick-Hitch är marknadens snabbaste fästsystem för snöplogar. Det är skräddarsytt för att passa alla modeller av europeiska pickups, SUVs, skåpbilar, lastbilar och andra arbetsfordon. Med den självjusterande drive-in monteringen kopplar du fast din plog på några sekunder. Inga kraftansträngningar eller manuella lyft behövs för att fästa snöplogen, och framförallt, INGA VERKTYG!

Down Pressure
Denna funktion pressar ner snöplogen mot marken och hjälper dig att skrapa även hårt pressad snö och is.

Tilt funktion
Bladet tiltar och pendlar under plogning på ojämn mark för en renare skrapning (5°).

Andra funktioner:
12V hydraulaggregat inuti försluten kåpa
Ljustorn med halogenlampor
Hörnmarkörer med LED-ljus
Böjt blad för optimal snörullande effekt.
Direkt cylinderlyft

För offert kontakta:
Pierre Lantz Söderlund

Eller begär offert på sbgequipment.se