Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 495 000 kr

5 rum96 m²
Månadsavgift
4 986 kr
Pris/m²
36 406 kr
lägenhet Högdalen

Harpsundsvägen 84B

Välkommen till något utöver det vanliga! Denna femma är otroligt välplanerad och planlösningen i kombination med det genomgående ljusa golvet och de ljusa väggarna gör att lägenheten känns större än sina 96 kvm. Fastigheten uppfördes 2013 och marken är friköpt. Modernt boende i markplan med öppen social planlösning och utgång till den stora uteplatsen med plats för ett flertal utegrupper. Uteplatsen sträcker sig utmed hela lägenheten på framsidan med access till föreningens trevliga innergård. Det är något speciellt med hörnlägenheter, många fönster och mycket ljusflöde från oväntade håll. Genomgående med moderna materialval, mycket ljusflöde från stora fönsterpartier. Ljust snyggt kök i öppen social planlösning mot vardagsrummet. Fyra rymliga sovrum. Med ett badrum och en separat toalett slipper ni trängas på morgonen.

Ett boende som passar alla! Varmt välkomna på visning!

Välkommen till något utöver det vanliga! Denna femma är otroligt välplanerad och planlösningen i kombination med det genomgående ljusa golvet och de ljusa väggarna gör att lägenheten känns större än sina 96 kvm. Fastigheten uppfördes 2013 och marken är friköpt. Modernt boende i markplan med öppen social planlösning och utgång till den stora uteplatsen med plats för ett flertal utegrupper. Uteplatsen sträcker sig utmed hela lägenheten på framsidan med access till föreningens trevliga innergård. Det är något speciellt med hörnlägenheter, många fönster och mycket ljusflöde från oväntade håll.  Genomgående med moderna materialval, mycket ljusflöde från stora fönsterpartier. Ljust snyggt kök i öppen social planlösning mot vardagsrummet. Fyra rymliga sovrum. Med ett badrum och en separat toalett slipper ni trängas på morgonen.

Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Det är bara några minuters promenad till tunnelbanan som bland annat tar dig till T-Centralen på cirka 20 minuter och Globen på 8 minuter. Belägen i stabil förening med en belåningsgrad på 5 923 kr/kvm och flera stora renoveringar gjorda samt 20 hyresrätter kvar.

Ett boende som passar alla! Varmt välkomna på visning!

Föreningen
Brf Högdalstorget 2 registrerades 2010 och innehar fastigheten med äganderätt. Föreningen disponerar över 3 flerbostadshus på adresserna Harpsundsvägen 82-86 med totalt 82 bostadsrättslägenheter. Fastigheten utvecklades av Granen Fastighetsutveckling AB, och stod klar för första inflyttning 2013-10-30. Storleksfördelningen på lägenheterna är följande: 

1 rok - 21 st
3 rok - 33 st
4 rok - 17 st
5 rok - 11 st

Byggnadsår
2013

Uppvärmning
Värmeförsörjning av fastigheten sker genom fjärrvärme.

Ventilation
FTX-system med från- och tilluft med värmeväxling.

Kommande renoveringar
Inga större renoveringar är planerade i dagsläget. 

Gemensamhetsutrymmen
Tvättstuga port 84A, två sopnedkast längs med Harpsundsvägen, två cykelrum i garaget. Odlingslådor finns att nyttja på gården.

Tv och internet
Obligatoriskt tillägg för internet 10/10mbit/sek, tv

Läs mer hos BOsthlm