Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 495 000 kr

2 rum39 m²
Månadsavgift
2 741 kr
Pris/m²
89 615 kr
Våning
1
lägenhet Södermalm - Maria

Fatbursgatan 33

Här får man verkligen en optimalt planerad lägenhet som är stilrent renoverad med bevarat sekelskiftescharm. Bostaden har flertalet attribut från byggåret 1901 som djupa fönsternischer med speglar, vackra trägolv, spegeldörrar, klassiska tredelade golvsocklar och en fungerande kakelugn. Lägenhetens tre stora fönster i kombination med högt till tak skapar en mycket ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt med ett ypperligt läge på Södermalm nära Mariatorget, Medborgarplatsen och flertalet fina parker.

Här får man verkligen en optimalt planerad lägenhet som är stilrent renoverad med bevarat sekelskiftescharm. Bostaden har flertalet attribut från byggåret 1901 som djupa fönsternischer med speglar, vackra trägolv, spegeldörrar, klassiska tredelade golvsocklar och en fungerande kakelugn. Lägenhetens tre stora fönster i kombination med högt till tak skapar en mycket ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt med ett ypperligt läge på Södermalm nära Mariatorget, Medborgarplatsen och flertalet fina parker.

Generellt om lägenheten 

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Vackert vardagsrum som karaktäriseras av dess fina fönster, utsikten mot den lummiga innergården och den vackra kakelugnen. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matsalsbord som för övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med med fokus på funktion och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köksutrustningen består av integrerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och micro. Snyggt kakel ovan bänkytor i betong och spotligthtsbelysning med dimmers ger köket det lilla extra.

Sovrum – Rogivande och charmigt
Rogivande och tyst sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt lättare möblemang. För förvaring finns en dubbelgarderob. 

Badrum – Väldisponerat
Fint badrum med helkaklade väggar i vitt och golvet belagt med grafitgrått klinkers.  Badrumsutrustningen består av toalett, dusch, duschvägg i glas, tvättställ med kommod samt ett badrumsskåp.

Hall – Inbjudande och vacker
Välkomnande hall med bra avhägningsmöjligheter. Hallen öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm och vackra trägolv som löper vidare in i lägenheten. 

Övrigt
Mycket vacker och inbjudande innergård som för tankarna till en egen privat trädgård. På gården finns flertalet sittgrupper och här kan man i lugn och ro luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. I anslutning till trapphuset finns även flertalet mysiga balkonger. 

Förråd
Till bostaden finns ett bra vindsförråd. Det finns även möjlighet att hyra extra förråd av föreningen, kostnaden för att hyra extra förråd är idag 244 kr/månaden.

Föreningen
Brf Färdknäppen 2 tog över fastigheten Färdknäppen 2 med adresserna Fatbursgatan 31-35 år 2009. Föreningen bestå

Läs mer hos Bosthlm AB