Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

5 995 000 kr

5 rum132 m²
Tomtarea
752 m²
Byggår
2019
villa Tyresö

Erstaviksvägen 7A

Välkommen till Erstaviksvägen 7 A! Här ges verkligen ett tillfälle för er som söker en välplanerad, rymlig, nyproducerad villa, allt på ett plan med en modern och funktionell design. Huset, från 2019, håller en hög standard och kvalitet genomgående. Det är både platsbyggt med platsmålade snickerier samt inrett med smakfulla materialval och påkostade vitvaror. Allt det här för den sociala familjen/paret som gillar att bjuda in till middagar och umgås med familj och vänner.
Här kan du bara flytta in och bo!

- Allt på ett plan
- Kök och vardagsrum i öppen miljö
- Möjlighet till fyra sovrum
- Vattenburen golvvärme genomgående
- Trädäckad altan i sydvästläge
- Smakfulla neutrala val möjliggör att sätta sin egen prägel.

I denna välplanerade bostad finns ett härligt vardagsrum, matsal och kök i öppen miljö som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Själva köket, Sentens från Electrolux Home, är av klassiskt snitt och erbjuder både gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor på bänk och köksö. Perfekt för hemmakocken! Önskar man äta måltiden ute så finns stor trädäckad altan i soliga syd i anslutning. Tre sovrum (går att göra om till fyra om så önskas) varav ett master bedroom med egen klädkammare. Utöver detta finns två rymliga badrum och ett klädvårdsrum med groventré.

På det stora hela ett fantastiskt hus för den som uppskattar flexibilitet och stora sociala ytor, detta i ett perfekt läge där allt vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

VÄLKOMMEN HEM!

Läs mer hos SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Linda Blomberg
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
070-880 83 62

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs