Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 000 000 kr

4 rum100 m²
Månadsavgift
5 523 kr
Pris/m²
40 000 kr
Byggår
2019
lägenhet Västra Orminge

Edövägen

På en hög höjd strax intill ett grönområde nära Orminge centrum i Saltsjö-Boo planerar Aros Bostad för omkring 260 bostäder. Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Det nya bostadskvarteret O2 Orminge är sprunget ur tanken på trivsel, gemenskap och kvalitet. Husen och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson och uppförs av den kunniga byggpartnern Lindbäcks. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

De ljusa lägenheterna i O2 Orminge karaktäriseras av genomtänkt enkelhet och ett stilrent utförande. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden.

Här bor du i en minst sagt välplanerad 4:a om 100 kvm med genomgående mattlackat ekparkettgolv och målade väggar. Lägenheten ligger med gavelläge och bjuder på stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket som går i smakfullt vitt med kromade handtag i läder. Från vardagsrummet och köket når du en av lägenhetens två mysiga uteplatser om 14 kvm med soligt sydvästläge. De två badrummen håller mycket hög klass med sobra materialval, båda med dusch och det ena med praktisk tvättdel med arbetsbänk. Lägenhetens tre sovrum ligger intill varandra och samtliga har garderober. Master bedroom har utgång till lägenhetens andra uteplats om 15 kvm med kvällssol. Precis utanför sovrummen finns en stor och praktisk klädkammare och externt intill lägenheten finns ett förråd om 4 kvm.

De stora fönsterpartierna blickar ut över det lummiga området och föreningens innergård kommer vara ordentligt inbjudande under sommardagarna när solens strålar lockar. Man satsar stort på gårdarna och här planeras det för en lustfyllt utformad lekpark, en bollbur, ett utegym liksom boulebana för alla åldrar. Dessutom tillkommer en stor yta med konstgräs som fungerar både som fotbollsplan eller för yoga-pass. På en av gårdarna ligger också en trevlig och väldisponerad grillplats och på en annan gård planeras det för ett glasat växthus avsett för egen odling.

Det går lätt och fort att ta sig fram med kommunala färdmedel då Orminge Centrum utöver bra butiker och mataffärer är ett nav för busskommunikationen i området. När man köper sitt boende i O2 Orminge får man dessutom 6 månader fritt SL-kort och medlemskap i bilpool, allt för att ditt boende ska bli så enkelt som möjligt. Att få komma till O2 Orminge är som att äntligen hitta hem!

Inflyttning i mars/maj 2020. Läs mer om projektet på https://o2orminge.se/

Hiss finns Nyproducerad
Läs mer hos SkandiaMäklarna Nacka