4.799 + moms

Videolänk nederst

Extra Blåtand eller Ljuseffekt på köpet i butiken

TRE ÅRS GARANTI

KOMPLETT MED MÖBEL OCH PEDAL

Första digitalpianot i världen med helt autentiskt pianoljud efter 10 års hemlig forskning.

Rekommenderas av musiklärare runtom i världen - tack vare duettfunktionen som gör att både lärare och elev kan spela tillsammans.

Nästa generations digitalpiano är här! När det kommer till spelbarhet och ljud, så nära ett akustiskt piano man kan komma. Detta utan behov av en massiv kropp för att producera ljudresonansen. Och med sina 11.1 kg (utan stativ), så lätt att den känns som hemma överallt!

Tack vare 4 riktade HiFi högtalare på både framsidan och baksidan är ljudupplevelsen något av de absolut bästa, både för den som spelar och för publiken.

Inkl. Benställning Casio

Finns även i Svart.

Revolutionerande klaviatur
Klaviaturen är tillverkad med ebenholts- och elfenbenskänsla samt en försiktigt texturerad yta för perfekt grepp och träkänsla i tangenterna. Mekaniken känner av ditt anslag på ­häpnadsväckande 16256 dynamiska nivåer, med hjälp av 3 sensorer per tangent!

Detta ger en helt oöverträffad dynamik och bidrar till en musikalisk precision man tidigare bara har drömt om! Måste provas!

AiR ljudkälla
Patenterad ljudkälla.
Flerdimensionell "Acoustic and intelligent ­Resonator" ljudkälla med 128 rösters polyfoni.
Många innovationer har gjorts med flera nya ­patent.

Nya förbättrade högtalare (Nyhet)
Två stycken nya 8W högtalare för att få ett ännu bättre och klarare ljud. Högtalarna är riktade både mot den som spelar och utåt mot en eventuell publik.

MIDI-port via USB
Praktisk Plug & Play gör att du enkelt kan koppla PX-160 till vilken dator som helst utan att behöva installera drivrutiner.

Line out - Extern högtalarutgång (Nyhet) så att du kan koppla det till externa högtalare. Det fungerar alltså utmärkt som stagepiano vid liveframträdanden eller i replokalen. Det är också perfekt om du vill ha mer ljud hemma.

Casio CS67 Privia Benställning

3 års garanti

ALLTID I LAGER. Kan hämtas i Göteborg, Stockholm, Dörarp och Krylbo. Vi är Sveriges Största Casio-butik. Casio - störst i världen på högkvalitativa digitalpianon sedan 1980.

Delbetala från 232:-/månad eller ett år räntefritt

BESTÄLL HÄR och se video, pdf, fler bilder:
http://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=13083

RÄNTEFRI DELBETALNING

Nöjda kunder skriver aldrig? Skriv bra om oss på nätet och få LED-effekt, BT-mottagare, Spikmatta eller läsk gratis, skänkes ej bara vid köp - säg till - gäller även postorder - säg till.

NYA LOKALER 1500KVM VID STOCKHOLMSMÄSSAN