Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
tomt Ljusterö

Nolsjö 1:6

Attraktiv mark för exploatering vid Ljusterö Torg och Kyrksjön. Kommunen har redan ett positivt ställningstagande gällande planbesked för fastigheten där det föreslås ca 27-30 tomter för enbostadshus. Fastigheten omfattas inte av detaljplan sedan tidigare och inom området bedöms inga allmänna intressen bli påverkade. Gångavstånd till såväl kommersiell som offentlig service och buss 626. Vid Mellansjö bykärna, öster om Ljusterö Torg, finns bl.a. kyrka, skola, förskola, äldreboende och distriktssköterska. Ljusterö Torg är ett kommersiellt centrum för Norra Ljusterö. Vid torget finns dagligvarubutik med systemutlämning och postservice, restaurang, skärgårdskontor, frisör m.m.

Det växer så det knakar på Ljusterö och Ljusterö Skärgårdsstad växer fram precis i anslutning till fastigheten som det nu finns möjlighet att förvärva.

Tills detaljplanen är klar för fastigheten går det att ansöka om förhandsbesked för 2-3 fastigheter.

Är du inte bekant med Ljusterö är Ljusterö Portalen bra där du bland annat kan läsa om att lättillgängliga Ljusterö är en av Stockholms skärgårds största öar. Ljusterö erbjuder dig mångfald, aktiviteter som passar alla. Vägfärjan tar 5 minuter och du åker över med egen bil, bussen, motorcykel eller cykel om du inte är ute och går. Du åker över farleden till Stockholm, Saxarfjärden, med stora kryssningsfartyg och kanske att skymtar Siaröfortet en bit bort. Väljer du att åka båt till Ljusterö så går Waxholmsbåtarna från Stockholm och Vaxholm och du kan gå iland på många bryggor på ön. Linanäs är den populäraste då det finns mycket att titta på här samt restauranger, fik, livsmedel, gästhamn, bensin för både båt och bil med mera. Linanäs är oerhört charmigt med mycket båtfolk. Här kan man bo på vattnet, på vandrarhem eller i havsnära rum. Samhället Linanäs är Ljusterö traditionella huvudort. Öns servicecentrum ligger på Ljusterö torg. Ljusterö är en bra bas för båtutflykter till andra skärgårdsöar, Ingmarsö, Husarö, Blidö, Arholma, Rödlöga och inte minst skärgårdsstaden Vaxholm. Ta en tur mot Västra Lagnö och Östra Lagnö. Vägen ut på den smala tarmen som sticker ut från Ljusterö rakt mot ytterskärgården är magiskt vacker och måste upplevas. Man åker över bron vid Klintsundet och kommer till Östra Lagnö som längst ut har ett vidunderligt naturreservat som är handikappanpassat med fina gångvägar bland betande djur. Klipporna här ute bär spår av inlandsisen. Utsikten måste upplevas. Källa: Ljusterö Portalen, http://www.ljustero.se/ se länk nedan.

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Patrik Henriksson
LRF Konsult Stockholm
073-360 76 54

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs