Längd
10,0 meter
Båttyp
Motorbåt
Båtens fördelar i korthet:
- 3st kabiner, 2st separata sidokabiner och bäddbar förkabin för totalt 6p + 2st extra bäddar i salongssoffan ger totalt 8 sovplatser.
- Högglansig, exklusiv körsbärsinredning med marinblå textiler.
- Dubbelmontage för bättre manövrering och högre marschfart.
- Servad av auktoriserad Volvo-Penta-tekniker.

Se en drönarfilm på båten här:
https://www.youtube.com/watch?v=ASAPw4P9GtQ

Se en videogenomgång av båten här: 

https://www.youtube.com/watch?v=gANj3Cg2JfU&t=329s

Aquador är ett finskt båtvarv som är mycket välkänt och uppskattat även i Svenska vatten, välrenommerade för sin höga finish och kvalitét.

Modellen 33 HT är en av varvets största och är som namnet förtäljer en Hard Top dv.s en hybrid av en daycruiser och en kabinbåt, som passar extra bra i vårt nordiska, skiftande klimat och där man ena sekunden vill njuta av solen i en öppen båt och andra sekunden vill ta väderskydd och värma sig.

I salongen finns en stor inbjudande U-soffa runt bordet med matplats för 8st med pentry och kyl intill.

Mitt i båten finns 3st framåtvända sittplatser för längre turer och den elstyrda panoramatakluckan blir förmodligen snabbt en favorit då det är både bekvämt och praktiskt att stå med huvudet upp för att få en "flybridge-light-känsla".Fortsatt framåt finns en nedgång till ett till större pentry samt 2st separata sido-kabiner för 2 personer i vardera och förpiken går lätt att göra om från sällskapsrum till sovplats för 2 med det elreglerade bordet. Tillsammans med bäddmöjligheten i salongen innebär det alltså totalt 8 sovplatser.Det separata WC-utrymme är luftigt och toan är elstyrd med en dusch intill som erbjuder varmvatten.

Det här exemplaret är i väldigt fint skick och är både välservat av auktoriserad Volvo Penta-verkstad och välomhändertaget under sina få 416 gångtimmar.

Utrustningsmässigt finns i princip allt som kan tänkas behövas, t.ex en ordentlig 12-tumsplotter med både radar, ais och ekolod, ankarspel både fram och bak, bogpropeller, trimplan, soldynor, full teakdurk, pentry med kyl både uppe och nere, specialbeställda salongsmattor och en portabel tenderrib m.m.

Båten drivs av 2st Volvo Penta D3-motorer på 220hk var som ger en total effekt på 440hk.

Fördelen med två motorer framför en, är att det både är betydligt lättare att manövrera utan att hänga på bogpropellern, att båten blir stabilare och att det dessutom finns mer kraft som ger en högre marsch-/ toppfart på ~25 resp ~ 34knop med en förbrukning på ca 2,4 L/NM i marschfart.

Sammanfattningsvis så är Aquador 33 HT för familjen som vuxit ur daycruisern och vill kunna båtsemestra på riktigt. Ni behöver två separata kabiner för att kunna stänga om er och vill uppgradera er bokomfort i alla kategorier helt enkelt.

Båten säljs på uppdrag och visas efter tidsbokning.

Kontakta gärna mig för fler bilder/info och/eller en komplett utrustningslista utöver de redan länkade filmerna.

Med reservation för felskrivningar.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in