Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 650 000 kr

1 rum28.7 m²
Månadsavgift
2 551 kr
Pris/m²
57 491 kr
Våning
2
lägenhet Bromma - Mariehäll

Alpvägen 10

Varmt och trevligt hem med en härlig känsla av ljus och rymd. Arbetskök med matplats och badrum med helkaklade väggar. Välkommen hem på visning.

Varmt och trevligt hem med en härlig känsla av ljus och rymd. Arbetskök med matplats och badrum med helkaklade väggar. Välkommen hem på visning.

Underbart trevligt och rymligt vardagsrum med stora fönsterytor och ljust målade väggar skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns gott om plats för säng och vardagsrumsmöblemang.

Väldisponerat arbetskök i vitt med vitt kakel ovanför arbetsbänkarna. Matplatsen intill köket rymmer ca 4-5 matgäster. Utrustat med elplattor samt kyl med frysfack.

Badrum med vitkaklade väggar samt ljust grå plastmatta på golvet. Duschkabin, tvättställ, handdukstork samt badrumsskåp och wc.

Övrigt
Krav från från bostadsrätsföreningen är att duschkabin måste finnas i badrummet om inte badrummet genomgår renovering.

Bostaden ligger i populära Mariehäll intill Annedal och Bällstaån som angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a. nya Signalfabriken och Sundbybergs Centrum med ett stort utbud av restauranger, butiker, gym, caféer, service och kommunikationer.

De senaste åren har området Mariehäll utvecklats enormt med fler och fler nyöppnade restauranger, minilivs, närservice och matbutiker. En kort promenad från bostaden ligger bland annat sushi-restaurang, pizzeria, närlivs samt ICA Annedal.

För den promenerande binds området på ett fint sätt samman med Sundbyberg, Solna och Stockholms innerstad tack vare den vackra strandpromenaden som går via Huvudsta strand i Solna, Pampas Marina och Karlbergs slott. Närliggande Marabouparken är ett verkligt smultronställe med sin konsthall och restaurang Parkliv. För den båtintresserade finns två båtklubbar i den absoluta närheten.

Likt Sundbybergs Centrum ligger även nya Bromma Blocks och Bromma Flygplats inom promenadavstånd med ett stort utbud av shopping och all tänkbar service. Stockholms city når man på tio minuter med tunnelbanan. Ännu snabbare går det med pendeltåget. Nyöppnade tvärbanan tar dig direkt från Bälsta bro vidare mot Solna eller Sickla.

Några minuter bort finns flera olika busslinjer som går till ett stort antal när- och ytterområden runtom Stockholm, även flygbussarna till Arlanda går från området.

Brf Alpvägen huser i välunderhållen fastighet byggd 1975. Fastigheten genomgick ombyggnation 1996 då den omvandlades från en kontorsfastighet till ett bostadshus med 34 lägenheter. Samtiga 34 lägeneter är upplåtna med bostadsrätt. I samband med renoveringen bildades även Bostadsrättsföreningen Alpvägen.

Renoveringar
Utförda renoveringar
2009 - Fönsterrenovering
2012 - Stamspolning
2013 - OVK
2013 - Ommålning plåttak entré
2014 - Trapphusrenovering
2016 - Nya maskiner tvättstuga
2018 - Tak

Parkering
På föreningens mark finns 25 parkeringsplatser. Pris 400kr/mån. Kö till parkeringsplats.

Kabel-TV och Bredband
Levereras via Bredbandsbolaget. Obligatorisk tillägg på avgiften o

Hiss finns
Läs mer hos BOsthlm