Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

5 750 000 kr

8 rum197 m²
Tomtarea
295 m²
Biarea
55 m²
Byggår
1966
Energiklass
villa Sätra/Bredäng

Ålgrytevägen 214

Nu finns detta kanonboende för barnfamiljen att förvärva!
3-plansvilla i trevligt gavelläge och friköpt tomt med generös uteplats där solen kan avnjutas under större delen av dagen. Här finns plats för både matgrupp och grill om så önskas. Perfekt hus för den stora familjen med 8 rum, varav 5 sovrum och två vardagsrum fördelat tre våningsplan.
Entréplan med wc, kök, matrum, tvättstuga, förråd samt vardagsrum. Övre plan med 4 st sovrum, allrum samt ett badrum. Nedre plan med gillestuga, kontor/sovrum, badrum, bastu och stor garage. Möjlighet att göra om nedre planet till en uthyrningsdel.

I direkt närhet finns Sätras tunnelbanestation som tar dig in till Stockholms city på cirka 17 minuter. Väljer man istället att ta bilen så tar resan cirka 15 minuter. Runt tunnelbanestationen finns desstuom närservice med livsmedelsbutiker, restauranger, frisörsalonger, apotek och diverse små butiker. Cykelstråk som är utbyggt som tar dig till Stockholm city på ett smidigt sätt.

Med buss eller bil tar du dig snabbt och enkelt till Kungens kurva med Sveriges största Ikea och flertalet andra stora varuhus. I Kungens kurva finner du även Heron City med arkadspel, bowling, butiker, restauranger och flera biografsalonger. På andra sidan motorvägen från Kungens Kurva finns Skärholmen centrum som erbjuder flertalet butiker i ett stort centrum.

I närområdet finns Sätras naturreservat med fina naturområden och vackra promenadstråk längs med Mälarens strand. Njut av sandstränder med hopptorn eller ta en glass i Småbåtshamnen. För sportintresserade finns här en inomhusarena för friidrott, ishall, ridskola, skateboardbana och fotbollsplaner med både gräs-, konstgräs- och grusplaner

Läs mer hos Notar