Ta bort dina tröskel och ersätt den med en Globus Täckplåt för att smidigt kunna rulla över med en rullator eller rullstol. Täckplåtarna är tillverkade av aluminium och har en eklaminerad, beigelackerad eller bronseloxerad halksäker yta. De jämnar elegant ut nivåskillnader upp till 25 mm. Täckplåtarna finns i sju olika bredder; 80, 95, 110 ,125, 140, 170 och 200 mm. De levereras i längder om 1000 eller 2500 mm.
Priser från 321 kronor beroende på utförande.

Vill du ha din tröskel kvar men få lättare rulla över den, montera en Globus Tröskelramp. Tröskelramperna är eklaminerade, bronseloxerade, beigelackerade eller av räfflad durk. De levereras i fyra olika bredder; 150, 245, 345 och 400 mm. De levereras i längder om 1000 eller 2500 mm.
Priser från 517,50 beroende på utförande

Ett Globus Hörnskydd används för att täcka delar av eller hela hörn från golv till tak och eliminerar skador som kan uppkomma då man kör med rullstol, kärror, städvagnar eller dammsugare. Vi erbjuder två olika utföranden. Ett med 30 mm omslutning och ett med 60 mm omslutning. De är tillverkade av vitlackerad aluminium. Den större bredden finns även i natureloxerat utförande.
Priser från 244 kronor beroende på utförande

Att sätta upp ett Globus Stödhandtag är en blygsam åtgärd som kan ge stor utväxling. Riskerna för fallolyckor i olika vardagssituationer reduceras avsevärt. Handtaget kan också underlätta då man ska ta sig upp från t. e.x. badkar, toalett, säng eller soffa.
Globus TT erbjuder fyra olika utföranden av stödhandtag, samtliga vita. Handtagen är mycket greppvändliga och tillverkade för att hålla för tung belastning. De är tillverkade av profilförstärkt plast eller plastöverdragen metall. Priser från 114 kronor beroende på utförande.

Läs gärna mer på www.globustt.se
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in

Företagslogotyp

Globus TT AB