Säljer vår barnvagn Teutonia BeYou (inköpspris ca 11 000 kr) som är använt till ett barn. Vagnen har vändbar sittdel med fyra olika lutningslägen inklusive fullt liggläge. Ryggen fälls ner med enhandsfällning genom att hålla in ett handtag i ryggen, väldigt smidigt. Bågen fram på sittdelen går att knäppa loss på ena sidan och svänga undan. Den har kulled så den går att flytta hur som helst, väldigt bra funktion som vi använt ofta.

Selen på Teutonias sittdel går att ställa i tre olika höjder vilket görs enkelt genom att trä ut spännet på framsidan och stoppa in det på rätt ställe. Det som är extra bra är att axelbanden i selen sitter bredare isär ju längre upp man har dem, barnet växer inte bara på längden utan på bredden också. Det går att knäppa loss axelbanden om man inte vill använda dem, och det gör det också mycket enklare att sätta i en åkpåse. Spännet är lätt att både knäppa och knäppa upp, du trycker bara i varje del av selen var för sig. Selen har dessutom riktigt mjuka axelmuddar.

Fotstödet på Teutonia BeYou går att ställa i tre lägen. En annan bra grej är att det inte är något tyg längst ner på fotstödet vilket gör det väldigt lätt att tvätta av från smutsiga skor.

Teutonia BeYou har handtag som är ställbart. Höjden på handtaget är mellan 76 och 112 cm (när du har de små hjulen fram). Knäleden är också förstärkt så att handtaget sitter ihop även om leden går sönder.

Vagnen har även vändbart handtag, dvs. att handtaget går att vika över till andra sidan så att man kan köra med de stora hjulen fram. Toppen när det är trögt underlag som snö och slask. Är även en bra funktion när solen är i ögonen på barnet och man bara kan ändra handtaget utan att ändra sittdelen (som också går att vända på om man vill). Har även använt det när man stannar vagnen och ska mata när barnet sitter kvar i vagnen, då är det skönt att hantaget inte är utvägen. Handtaget är vadderat och belagt med fuskskinn, mycket mjukt och skönt.

Varukorgen på Teutonia BeYou är stor, rymlig och lättåtkomlig.

Hjulen fram på vagnen är låsbara. På mer ojämna underlag klarar sig vagnen väldigt bra tack vare den mjuka fjädringen.

Vi har köpt till en handbroms till vagnen. Superbra när det går nedför.

Med vagnen kommer också en hårdlift liggdel,
en babyåkpåse till liggdelen,
ett vindstoppande skyddsöverdrag till liggdelen,
extra mjukt sittunderlag till sittdelen,
En fleecevadderad åkpåse,
Överdrag/vindskydd till åkpåsen,
Universal regnskydd
Teutonia Myggnät

Det är något vajsing med bromsen(den sitter som en handbroms då den ska kunna låsas oavsett vilket läge handtaget är i)kan vara trög att få i, men går säkert att lösa för den finurlige.

Vi är ett rök- och djurfritt hem

Lina
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in