Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

295 000 kr

1 rum43.5 m²
Månadsavgift
2 148 kr
Pris/m²
6 781 kr
Våning
5 av 6
Byggår
1968
lägenhet Finspång

Oxhagsvägen 1A

Välkommen till Oxhagsvägen 1A, en lägenhet för dig som vill bo på behagligt avstånd från bekvämligheter som affär, apotek och restauranger. Men samtidigt inte vill ge upp lugnet som kommer med att ha skogen som närmaste granne.

Lägenheten är renoverad då bland annat ett nytt kök sattes in. Vid renoveringen har man även tagit hänsyn till att man i ett modernt hem behöver goda förvaringsmöjligheter.

Så istället för att engagera dig i en renovering så passa på att utforska det enorma naturområde som breder ut sig bara ett par meter utanför dörren. Möjligheten till lugna skogspromenader, vilda joggingturer eller energiska lekar med husdjuren har aldrig varit större.

Med en trevlig utsikt över skog och mark, både genom stora fönster och den franska balkongen, erbjuder Oxhagsvägen 1A ett lugnt läge med stort ljusinsläpp som är svårslaget.

Moderna materialval, en trevlig planlösning och ett bra läge skapar bra förutsättningar oavsett vart du befinner dig i livet. Första lägenheten? En mellanlandning? Eller för dig som insett att du inte behöver större? Oavsett vart du befinner dig så kommer att trivas i denna etta näst högst upp huset!

Brf Lokatten är en förening som har en välskött ekonomi som tydligt avspeglar sig på den låga avgiften.

Med gångavstånd till alla bekvämligheter och naturupplevelser strax utanför dörren så är ett boende på Oxhagsvägen 1A en investering i en välavvägd praktisk harmoni.

Välkommen hem.

Hiss finns
Läs mer hos SkandiaMäklarna Norrköping