Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 195 000 kr

3 rum83 m²
Månadsavgift
5 213 kr
Pris/m²
26 445 kr
Våning
3 av 4
Byggår
1947
lägenhet Valla

Ombergsgatan 4C

Vi på Bjurfors presenterar stolt en mycket trivsam lägenhet med högt läge i Brf Fortet med god ekonomi där allt ingår i avgiften. Här bor du perfekt placerad mellan natur, grönska och behagligt cykel/promenadavstånd till Linköping city. Lägenheten erbjuder en tilltalande planlösning med en hall som kopplar samman rummen i lägenheten. Två sovrum, två balkonger den ena på framsidan med morgonsol och den andra med sol hela eftermiddagen och kvällen med utsikt över innergården. Här kan du sova med balkongdörren öppen och vakna till fågelsång från skogen. Helkaklat, fräscht badrum med tvättmaskin. Klädkammare. Bra sällskapsytor i vardagsrum som även kan delas av till ett extra sovrum vid behov. Lägenheten är flexibel med sina många möbleringsmöjligheter. Modernt, ljust och öppet kök med full teknisk utrustning. Matplats i både kök, bortre delen av hallen och vid den stämningsfulla öppna spisen i vardagsrummet.

HSB Fortet i Linköping ligger i Valla/Gottfridsberg - ett av stadens mest populära bostadsområden. Nära till city, universitetet, fritids- och skogsområden, Gamla Linköping, Linköpings golfklubb. Området gränsar i norr mot skogsparken Lektorshagen som domineras av storvuxen tallskog och har genomgående promenadvägar. I närheten finns Vallaplan, ett lokalt litet centrum med Närbutik, Pizzeria, och Cirkle K med postutlämning. Från Vallaplan är det ca 300 meter till Vårdcentralen Valla och apotek Kastanjen. I Bostadsrättsföreningen finner ni gemensamhetsutrymmen som hobbyrum, gym och bastu. Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 6 kvm.
Bussförbindelser finns i olika riktningar över staden, restiden till Resecentrum är ca 10 min. Avstånd till centrum är knappt 1 km och till universitetet cirka 2 km.

Välkommen att trivas på Ombergsgatan 4C!

Hiss finns
Läs mer hos Bjurfors Linköping