Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 895 000 kr

4 rum98 m²
Månadsavgift
5 400 kr
Pris/m²
49 948 kr
Våning
3 av 8
Byggår
2019
lägenhet Centralt

Brandmannagatan 5B

Här på Brandmannagatan 5B finns nu en möjlighet att förvärva en fantastisk nyproducerat hem som andas kvalitet rakt igenom. Denna fyrarummare med stora fönster, stora sällskapsytor och fönster i flera väderstreck erbjuder det mesta man kan förvänta sig av en modern bostad. Här möts du av en exklusiv och vacker gavellägenhet med härlig atmosfär , stora sällskapsytor och påkostade material (se mer under dokument för tillval).

Här finns ett rymligt, ljust och härligt vardagsrum samt ett välplanerat, och öppet kök. Lägenheten har tre sovrum och badrummen är stora och fräscha.

Brf Brandstationen 1 är en av totalt tre bostadsrättsföreningar som är i produktion av JM. Här bor du med närhet till vackra promenadstråk längsmed Stångån, restauranger, tågstation, gym, caféer samt goda kommunikationer via bil, cykel eller via fots. Hela kvarteret omfattar totalt 197 nya lägenheter fördelade på två huskroppar. Vatten, värme, källarförråd och tv ingår i avgiften om 5 400 kr.Tillträdet kan ske efter 2019-09-17.

Varmt välkommen på visning!

Hiss finns
Läs mer hos SkandiaMäklarna Linköping