Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
villa Degerfors

Villa i Degerfors

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Välkomna till Källstigen 6 och detta fina och välplanerade hus i ett mycket bra läge med närhet till det mesta.

På entréplan välkomnas du av den stora hallen med gott om plats för avhängning och förvaring av ytterkläder. Från hallen når man husets ena badrum med wc och dusch. Vidare in i huset kommer man till köket som har stort utrymme för matbord. Härifrån kommer man in i allrummet som även kan användas som sovrum om så önskas. Intill allrummet ligger det ljusa och trivsamma vardagsrummet. En trappa upp finns tre sovrum i bra storlek och ett rymlig badrum. Husets källare erbjuder ett fint gästrum, tvättstuga och förrådsutrymme.

Stor trädgård med uppfart med plats för flera bilar, stora gräsytor och fruktträd. Här finns även ett härligt trädäck med gott om utrymme för utemöbler.

Här bor man med närhet till bland annat Degerfors centrum, skolor, mataffär, vårdcentral, fina promenadstråk längs med Letälven och idrottsplatsen Stora Valla. Det är även nära till Degerfors golfklubb samt Degernäs Herrgård med restaurang och Degernäs camping. Här finns ett fint bad, lekplats, minigolfbana samt möjlighet att hyra kanot och båt.

Läs mer hos Notar

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Lars Olsson
Notar
076-180 24 02

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs