Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 095 000 kr

2 rum63.6 m²
Månadsavgift
3 402 kr
Pris/m²
32 940 kr
Våning
2 av 3
lägenhet Östermalm

Rektorsgatan 36C

Välkommen till denna fantastiskt fina 2:a i populära Brf Seminariet 1 belägen på lugna och natursköna Östermalm! Lägenheten är genomgående i huset vilket ger ett fantastiskt trevligt ljusinsläpp via de höga fina fönsterna samt via glasad altandörr ut till loftgång som endast nås från en till bostad. Lägenheten har genomgående påkostade materialval med bänkskiva och stänkskydd i marmor i det stilrena köket från Ballingslöv, klinker av marmor i badrummet och enhetligt snyggt parkettgolv samt en fantastisk tilltagen takhöjd med synliga takbjälkar.

Bostaden har en ljus och luftig planlösning bestående av ett snyggt kök med grå köksluckor, gott om bänkyta och förvaring med både över och underskåp samt en fin angränsande matplats med gott om utrymme för matbord invid större fönsterparti, trevligt vardagsrum med altandörr ut till loftgången, väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och annat möblemang och ett stilrent badrum med kakel och klinkergolv av marmor med golvvärme samt bekvämt utrustat med tvättmaskin.

Östermalm är ett lugnt och stadsnära område försett med goda busskommunikationer och kort cykel/promenadavstånd in till stan och närhet till fina och omtyckta strövområden bland annat hälsans stig längs med Skurholmsfjärden med flertalet fina viloplatser med vacker utsikt över vattnet.

Hiss finns
Läs mer hos Bjurfors Luleå

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Therese Backman
Bjurfors Luleå
070-980 77 22

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs