Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 695 000 kr

2 rum61 m²
Månadsavgift
3 336 kr
Pris/m²
27 786 kr
Våning
2
lägenhet Centrum

Köpmangatan 53

Söker du ljus och trevlig 2:a med ett centralt läge? Då är du välkommen till denna lägenhet på Köpmangatan 53. Här bor man mitt i centrum med bara ett stenkast från Storgatan, busshållsplats, Smedjans galleria, Kulturenshus, restauranger mm. Lägenheten har tilltalande och öppen planlösning, snyggt renoverat kök, fint ljusinsläpp i vardagsrummet, badrum med duschplats och tvättmaskin, rymligt sovrum med gott om förvaring och balkong. I föreningen finns dessutom varmgarage (separat kö), fin innergård att kliva ut till utanför lägenheten och bastu/relax. Hiss finns i huset.

Välkomna på visning!

Interiör

HALL
Entré med välkomnande hall. Utrymme för att hänga av sig ytterkläder. Ljusa väggar, laminatgolv och infällda spotlights i innertaket.

KÖK
Kök som är praktiskt planerat med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Modernt kök med köksinredning i svart med rostfria handtag, ljus bänkskiva med infälld diskho och stänkskydd med stora kakelplattor i grå ton. Den maskinella utrustningen i köket består av spishäll, inbyggd ugn, diskmaskin, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn och kyl/frys. Infällda spotlights i innertaket, laminatgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagrum med öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Laminatgolv och ljusa väggar. Här finns gott om utrymme för soffgrupp, soffbord och tvvägg. Utgång till lägenhetens balkong.

BADRUM
Badrum med ljus våtrumsmatta på väggarna och mörk våtrumsmatta på golvet. Duschplats med vikbara duschväggar, WC och spegel/handfat med underskåp. Tvättmaskin finns installerad i badrummet.

SOVRUM
Rymligt sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Garderob med skjutdörrar och förvaringdel med utrymme för extra garderober. Sovrummet ligger mot husets innergård. 

BALKONG
Balkong med trall i anslutning till vardagsrummet. 

Övrigt i föreningen

INFORMATION FRÅN FÖRENINGENS HEMSIDA
BRF Rudan 11 är en bostadsrättsförening i centrum av Luleå. Vi finns på gatorna: Skomakargatan 16, Köpmantorget 3 och Köpmangatan 53. Totalt finns det 38 stycken lägenheter. Föreningen bildades 2006. Föreningen har;

Varmgarage (fördelas enligt separat kö).
Hiss i alla uppgångar
Renoverad tvättstuga
Förråd i källaren (fördelas enligt separat kö).
Överlåtelseavgift : Överlåtelseavgiften uppgår till 2,5 % och pantsättningsavgiften till 1 % av det prisbasbelopp som enligt lagen gäller vid tidpunkten för ansökan om medlemskap respektive tidpunkten för underrättelse om pantsättning.
Renoveringar : Större underhållsarbeten framgår av senaste årsredovisningen.
Innergård : Föreningen har gemensam innergård med gemensam uteplats. Innergården ligger utanför lägenheten.

Hiss finns
Läs mer hos Angeläget Fastighetsförmedling