Mulatorp's Moonlight väntar valpar!

I mitten av vecka 42 i oktober väntas det Jaktabrador valpar efter vår underbara tik **Doris (Mulatorp's Moonlight) SE57367/2017 & hanhunden Ernest, (Laichsands Ernest) SE52238/2018 **

Doris har ett mycket bra psyke och god arbetsvilja. Doris apporterar och hon är fantastisk att jobba med. Mycket lättlärd, lyhörd och älskar att jobba. Doris är glad och älskar andra hundar/djur och fungerar felfritt i familjen också, vi har både barn och många andra djur på gården och här går hundarna lösa om dagarna på gården.
Mer info om Doris och vår kennel hittar ni på https://mulatorps-kennel.webnode.se/

Ernest används i praktisk jakt och är Importerad från Skottland. Han är otroligt lugn och trygg i nya konstiga situationer och är en naturbegåvning vad gäller jakt. Han är trygg och tyst i passivitet och jobbar snabbt. Han är snäll, vänlig och funkar med alla människor och hundar.
Mer om Ernest hittar ni på http://www.guamikeni.se/

Båda föräldrarna är friröntgade på höfter och armbågar allt enligt SKKs reglemente

Vi har som målsättning att föda upp friska, glada, sociala valpar med god arbetsvilja som lämpar sig för apportering men som ska fungera även som famljehund. Labradoren är mycket bra lämpad till båda delarna.

Vid leverans är valparna:
*Registrerade i SKK med stamtavla.
*Vet.besiktigade.
*Vaccinerade och chippmärkta
*Avmaskade
*Dolda fel försäkrade i 3 år.

Vid leverans medföljer valppaket:
*Valpfoder.
*Leksaker.
*Filt som luktar mamma.

Valparna beräknas bli leveransklara i slutet av vecka 50 i december, kontakta oss så berättar vi mer om oss och hundarna.

Pris 17 000kr

Vi tar en handpenning på 2000kr som ej återbetalas vid ånger.

Vi förbehåller oss rätten att neka en spekulant om vi tror att han/hon inte passar för våra hundar.

// Mulatorp's Kennel
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in