Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
fritidsboende Borgholm

Landsvägen Munketorp 72

En sommarstugeidyll med 3 rara enkla stugor och jordkällare i kalksten. Storstugan är från slutet av 1800-talet och mellan- och lillstugan från 1920-talet, byggda i vinkel med en underbar och skyddad innergård mellan husen med syrenberså och långbord. Stort trädäck mellan stor- och mellanstugan och takskyddad pergola. Enkel standard med mycket av den gamla charmen bevarad - spegeldörrar, vedspisar, trägolv m.m. Stugorna säljes komplett utrustade med passande möbler och husgeråd - det är bara att flytta in.

Stugorna ligger långt in från vägen skyddat av en liten skogsdunge (som ingår i köpet) och med vacker utsikt över öppna fält i öster. Ett fint läge på en stor insynsskyddad och av Gunnebostängsel inhägnad tomt strax norr om Löttorp på norra Öland. Till badplats vid Kesnäs är det ca 2 km. Till affärer och service i Löttorp ca 4 km.

Perfekt för generationsboende - för den stora familjen eller kanske för dig som vill bo i den ena stugan och hyra ut de två andra. Goda utvecklingsmöjligheter för den som vill driva café eller annan rörelse.

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Anders Törnqvist
Ölandsmäklaren AB
070-633 88 09

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs