Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
villa Tånnö

Tånnö Nämndemansgård 1 & 2

Fastighet med stora ateljéer/kontor lämpliga för dej som egenförtagare eller för annan fri yrkesutövare som konstnär, fotograf, arkitekt, konsthantverkare eller för dej som kanske har en utrymmeskrävande hobby.

Välkommen till Smålandsidyllen Tånnö Nämndemansgård 1 och 2 . Med ostört , natur- och sjönära läge på fastigheten hittar vi inte ett utan två bostadshus!

Här finner du två karaktärsfulla och charmiga hus med anor från 1700-talet om 267 respektive 167 mycket välskötta kvadratmeter med ateljéer/kontor på sammanlagt dryga 100 kvadratmeter. Stora fönster i flera väderstreck med svårslagen utsikt över hagar, åkrar och sjön Vidöstern.

De här husen erbjuder boende med många härliga utrymmen, såväl invändigt med plankgolv, flera öppna spisar/ kakelugnar, påkostade material och tidstypiska detaljer som utvändigt med flera härliga ytor med trädäck som har förmiddags- eftermiddags- och kvällssol.

Husen står på en stor, välskött och rogivande naturtomt/trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar, förråd och uthus och gott om plats för trädgårdsodling.

Fastigheten är attraktivt belägen i utkanten av det lilla trevliga samhället Tånnö som ligger 9 km söder om Värnamo- perfekt för dej som vill bo på landet men samtidigt ha nära till en stad med kommunikationer och allehanda service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus och ändå ta dej till jobbet med en kortare buss- eller biltur. I Tånnö finns förskola och skola, badplats och en fin småbåtshamn.

Fastigheten erbjuder flera möjligheter som generationsboende, bo och driv eget företag hemma, bo i det ena huset och hyr ut det andra (möjlig årshyra för Hus nr,1 är 72.000:-, driftskostnader betalas av hyresgästen) mf.

Tomtens storlek och utformning öppnar för möjligheten att stycka av en eller två tomter för försäljning.

Varmt välkomna att boka tid för visning!

Fristående hus
Läs mer hos Mäklarhuset Värnamo

Välkommen på visning

  • Kontakta annonsören för visningstider

Ansvarig annonsör

John Svensson
Mäklarhuset Värnamo
0370-188 58

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs