Sommar Kampanj -35%
Optima/Sigma 3000: Nu 69.900kr (ord. 109.900kr)
Optima/Sigma 5000: Nu 89.900kr (ord. 139.900kr)

SVENSKTILLVERKAT - kvalitet och driftsäkerhet

ECO-FLOW - låg energiförbrukning 200-250kWh/mån

SILENT-FLOW - njutning i tystnad

AUTOMATISKA MASSAGEPROGRAM - din egen massör

Låg energiförbrukning genom ECO-FLOW! 200-250kWh/mån!
Spabadet är utvecklat och tillverkas i Sverige för vårt nordiska klimat. Vår fabrik finns i Skene Västra Götaland. Den speciellt utvalda polyuretanisoleringen med stängd cellstruktur bidrar till att ett mycket högt isolervärde uppnås. Spabadet känner också av när vattnet behöver värmas och stänger av energikrävande pumpar och funktioner när de inte behövs. Detta, möjliggör den energieffektiva ECO-FLOW tekniken.

Tyst cirkulation genom Silent-Flow teknik!
Den separata cirkulationspumpen i spabadet är speciellt framtagen för att arbeta på ett mycket lågt varvtal. Detta tillsammans med våra helt släta antibakteriellt behandlade slangar skapar ett mycket tyst spabad. Lägg där till innovativ konstruktion och rördragning som sänker vattenturbulensen och därmed också ljudnivån ytterligare så förstår du vad SILENT-FLOW innebär. Njutning i tystnad.

Användarvänligt med upplyst kontrollpanel!
Alla våra spabad är utrustade med en lättnavigerad kontrollpanel var från alla badets funktioner styrs med enkla knapptryck. Samtliga Spabad från BADfabriken är utrustade med helt automatiska massageprogram. Något som endast vår mest exklusiva konkurrent kan erbjuda, men då till en helt annan prisbild.

Unik LED-belysning!
Badfabrikens LED-belysning har hela 300-färger och 9-ljusprogram! Då alla har sin favoritfärg tycker vi det är bättre att låta er som användare välja ut just era favoriter. Dessa ställs enkelt in från kontrollpanelen. Spabadet kommer sedan ihåg era favoritfärger varje gång ni badar.

Minimalt underhåll!
BADfabrikens spabad kräver minimalt underhåll tack vare vår automatiska rening med kombinerad ozon och UV-C lampa samt dubbla ytvattenfilter. Den effektiva reningen tillsammans med de antibakteriella slangarna medför att mängden klor som tillsätts är minimal. I våra spabad används ca 5% klor jämfört med många av våra konkurrenter. Badvattnet luktar inte klor och mängden klor som tillsätts sker självklart automatiskt. Vattnet byts endast 1-2ggr/år.

Besök vår utställning i Landvetter eller boka personlig visning i vår fabrik!

Se ditt framtida spabad tillverkas!

Besök vår hemsida för mer information om oss och våra produkter!