Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 250 000 kr

3 rum72 m²
Månadsavgift
4 302 kr
Pris/m²
17 361 kr
Byggår
1950
lägenhet Östersund

Skolgatan 40A

Det här är en välplanerad gavellägenhet som har fönster i tre olika väderstreck vilket gör lägenheten ljus och trivsam. Den generösa takhöjden skapar en härlig rymd och bidrar till den hemtrevliga känslan. När ni kliver in i entrén möts ni av en hatthylla och en garderob som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i hallen finns gott om väggytor för speglar eller fotografier och i anslutning finns en praktisk klädkammare.

Köksinredningen går i vitt och matplatsen rymmer ett matbord för fyra personer. Badrummet är utrustat med badkar och har ett mindre fönster som ger ett trevligt ljusinsläpp.

Det mindre sovrummet vetter mot innergården och har två garderober som underlättar förvaringen. Det stora sovrummet har ett stilfullt burspråk och här finns gott om plats för både dubbelsäng och sängmöbler. Vardagsrummet är ett stort och härligt rum som rymmer både soffa, tv-möbel och matsalsbord om så önskas. Från vardagsrummet nås också balkongen med utsikt mot Storsjön och Frösön samt den pittoreska gården med faluröda gårdshus.

Bostadsrättsföreningen Björktrasten har en stabil ekonomi och större renoveringar har utförts de senaste åren. Två förråd hör till lägenheten och inom föreningen finns ett övernattningsrum som går att hyra för en billig penning. Trevlig innergård med grönytor, lekplats, utemöbler, grill och egen boulebana. Välkommen!

Hiss finns
Läs mer hos Storsjömäklarna AB