Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 100 000 kr

5 rum120 m²
Tomtarea
1451 m²
Biarea
81 m²
Byggår
1954
villa Frösödal

Önevägen 41

Med fyra sovrum och ett läge utöver det vanliga har jag nu nöjet att erbjuda denna klassiska 50-talsvilla belägen på en härligt rymlig hörntomt med skog och ängar som närmsta granne. Endast ett stenkast till den vackra strandpromenaden längs Storsjön och med närhet till skolor och förskolor samt bekvämt avstånd till Östersunds stadskärna är detta verkligen en perfekt bostad som är redo för nya lyckliga ägare. Här finns gott om utrymme för barnens lek på den egna tomten och för dem att utforska och bygga kojor i den angränsande skogen. Villan är välskött med ny putsad och målad fasad samt fjärrvärme och fiber indraget.

Mycket välplanerat och inbjudande entréplan med vardagsrum och matplats i vinkel med klassiskt parkettgolv, generöst ljusinsläpp i tre väderstreck och härligt öppen planlösning med centralt placerad öppen spis med insats där ni tänder en värmande brasa som sprakar och värmer gott under kyliga höstkvällar. Ljust kök med matplats, ett sovrum som även med fördel kan användas som kontor samt rymlig hall och wc-rum på entréplanet.

Övre plan med renoverat, helkaklat badrum med stilrena färgval, golvvärme som värmer frusna fötter och badkar som passar perfekt för barnfamiljen. Tre sovrum med samt gott om praktiskt förvaringsutrymme i sovrummen och hallen på det övre planet. Perfekt klädkammare samt en balkong med morgonsol i anslutning till föräldrasovrummet.

Fantastiska utrymmen även i källaren med tvättstuga med dusch, allrum, förråd, matkällare och stora möjligheter samt potential.

Lättskött trädgårdstomt med hörnläge och bra solläge där stenlagd uteplats, gräsmatta, lekstuga, förråd, bärbuskar och odlingsmöjligheter erbjuds.

Denna villa på Önevägen 41 uppfördes 1954 tillsammans med ytterligare tre villor av landstinget som tjänstebostad åt sjukvårdspersonal. Detta är en av de större av dessa villor som jag nu har nöjet att erbjuda till en ny lycklig familj.

Området Mariedal på Frösön har ett naturskönt läge med närhet till strandpromenad och cykelstråk längs Storsjöns strand samt förskolor, skola, livsmedelsbutiker, restauranger, hälsocentral, tandläkare och goda bussförbindelser. Vintertid njuter ni av en härlig tur på skidor eller skridskor vacker utsikt över landskapet med Oviksfjällen som fond. Inom bekvämt cykel- och promenadavstånd finner ni dessutom all den service som Östersunds stadskärna erbjuder.

Välkomna på visning! Detta är verkligen ett tillfälle som ni inte får missa!

Läs mer hos Storsjömäklarna AB