Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
fritidsboende Edsåsen

Edsåsen 392

Varmt välkomna till Edsåsen & denna enkla men otroligt charmiga stuga i den västjämtska fjällvärlden!
Stugan har ett skyddat läge men närhet till fjällvidderna. Bilen parkerar ni vid Edsåsgården. Via en stig med stentrappa når ni tomten med den mysiga stugan.
I storstugan är kaminen centralt placerad och ger en härlig värme medan ni hör brasan spraka rogivande likt ljuv bakgrundsmusik. Här finns två väggfasta överslafar och plats för fristående sängar under. Från fönstret magiskt härlig utsikt över Vällistetoppen, 1025 meter över havet.
Köket har gott om förvaring, kylskåp i bänkhöjd, spis med ugn, arbetsbänk och diskbänk. Här ryms ett köksbord och bakom ett draperi en tvättvrå. Murstocken är klädd med vackra skifferplattor.
Om ni vill ha omväxling till lugnet vid stugan finns slalombackar vid Köjagården tre kilometer västerut. Väl uppe på fjället kan ni äta lunch på Vita Renen och från toppen av Renfjället har man utsikt över Åre. Är ni på jakt efter fler fallhöjdsmeter tar det bara 15 minuter med bil till Åre By. Skoterleder hittar ni i fastighetens omedelbara närhet.
I Edsåsdalen finns längdspår till Trillevallen och Hållfjället. Vålådalen ligger nära och därifrån når ni Sylarna, Helags och Storulvåns fjällstation. Barmarkstid finns underbara vandringsleder i närområdet och möjlighet till fiske.
I Undersåker finns matvaruaffär.
Varmt välkomna att anmäla intresse av visning.

Läs mer om objektet hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Markus Englund
Bostada
070-765 49 39

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs