Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 300 000 kr

3 rum100 m²
Månadsavgift
5 794 kr
Pris/m²
23 000 kr
Våning
1 av 2
Byggår
1950
lägenhet Odenslund

Allégatan 43C

Välkommen till denna drömlägenhet som badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden på 2,90 m! Genomgående enhetliga och ytskikt med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Praktiskt helkaklat badrum med egen tvättavdelning som underlättar vardagen. Lägenheten ligger bekvämt i markplan med egen ingång och solig terrass.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt kvarter endast ett stenkast ifrån Tegelplan som erbjuder affär, gym och annan service. Promenadavstånd till campusområdet och stadskärnan.

Du välkomnas av en rymlig hall i vinkel med praktiskt klinkergolv och gott om väggyta för att möblera fritt. Längre in möts du av lägenhetens centrala punkt, köket och vardagsrummet i öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp och med generös takhöjd, med andra ord ett sällskapsrum i toppklass. Via fina dubbeldörrar når du den stora och lyxiga terrassen med fint solläge från förmiddag till kvällen. Smakfull köksinredning i sobert vitt med matchande maskinell utrustning, på golvet ligger ekparkett.

Badrummet är väl tilltagit och inrymmer även en tvättavdelning med arbetsbänk och tvättho. Litet fönster ger fint ljusinsläpp och frisk luft. Såväl golv som väggar är klädda med kakel och klinker, duschplats med vikbara väggar och inredning från Svedbergs.

Sovrummen harmoniserar med lägenhetens övriga ytskikt, garderober finns i båda och även i hallen strax utanför.
Lägenheten har mycket bra förvaring i form av walk in closet och invändigt förråd. Ytterligare förråd finns i källaren i huset ovanför där även tvättstuga finns.

Stabil förening där bredband ingår i avgiften.

Med andra ord är detta en topplägenhet som måste upplevas på plats, välkommen på visning!

Läs mer hos Storsjömäklarna AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Madeleine Söderström
Storsjömäklarna AB
072-242 33 65

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs