Elisabeths bubbla
lp-header 1.1

Unik veteranbubbla till salu

Veteranbilssäsongen närmar sig och i samband med det tar nu en Volkswagen 1300 Lim från 1966 över Blockets startsida! Denna bubbla har fått mycket kärlek genom åren av sin nuvarande ägare, Elisabeth, 38. Men har efter flera tillskott i familjen mest gnagt på hennes samvete. Kanske kan du, eller någon du känner, ge Bubbelicious en ny början på något stort?
Uppdatering: Elisabets bubbla är såld!

Elisabeth Nordenberg är motorfantast på helgen och lastbilschauffis 9-5. Jag växte typ upp i pappas garage, där han meckade amerikanska bilar, säger Elisabeth från Skultuna. När hon 2012 blev ägare till den ovanliga veteranbilen, tänkte hon aldrig sälja den. Men ni vet hur det kan vara – livet kom emellan. Sedan Elisabeth blev trebarnsmamma har hon haft svårt att hitta luckor till att ge bilen den kärlek den behöver.
Elisabeth kallar sin Volkswagen 1300 Lim från 1966 för Bubbelicious – eftersom det är en läcker (delicious) bubbla. Den är känd från olika nätforum där Elisabeth delat med sig av mecket med den lyckligt lottade bilen – som bl. a. fått allt bytt i bromsväg, nya styrdämpare, upprustad motor, fixad växellåda och en helt unik ny lack (en burk med färgkod ingår i priset). "Det här är inte en bil som ska behandlas som ett museiobjekt. Den mår bra av att köras!"
Försäljningen ska finansiera ett MC-kort och förhoppningsvis ge plats åt en Bobber, så att Elisabeth och maken kan få egentid – utan barnen. "Att åka hoj är en aktivitet barnen inte kan följa med på, vilket är precis vad jag, mamma till tre, behöver ibland". Nu kan du hjälpa Elisabeth att få egentid! Och Bubbelicious att få en ny början på något stort.

Spana in Bettans bubbla!

Blocket är en del av Schibsted marketplaces.
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer