Bestå
Besta Hero

Hacka skåpet IKEA Bestå

Du kan göra om IKEAs Beståskåp på hundratals olika sätt. Välj det som blir bäst hemma hos dig!

Välj bland hundratals ben

Höj stilen på IKEAs Bestå med nya ben. En vit Bestå behöver inte nödvändigtvis ha vita ben – mixa och matcha olika stilar, höjder och färger på benen och skapa en unik stil. Undersidan på en Bestå har förborrade hål vilket gör det enkelt att fästa nya.

Matcha ben & knoppar

Ett enkelt Bestå-skåp går att anpassa helt efter egen stil med nya knoppar och ben. Än mer effektfullt blir det om man matchar ben och knoppar i samma stil. Genast får möbeln ett mer enhetligt och exklusivt uttryck.

Matcha front & knopp

Vi gillar olika, även när det gäller fronter! För ett mer kreativt och eget uttryck - kombinera fronter med olika mönster. På bilden matchas Arch pink och Square Pink från Pretty Pegs på samma Bestå-möbel.

Nytt liv med färg

Köpt en Bestå på Blocket? Måla om den i din favoritfärg! Det enda du behöver göra är att sandpappra den lätt och sedan applicera din favoritfärg. Trenden just nu är att måla in skåpen i samma färg eller ton som väggen.

Kombinera olika fronter

Fronter kan man hitta i olika färger, mönster och storlekar. Detta ger oändliga möjligheter att inreda med balla kombinationer. Våga mixa! Varför inte använda Bestå som på varandra som garderobslösning i sovrummet?

Skapa helhet

Kombinera två skåp till ett. Sideboard är en praktisk möbel att ha i vardagsrum, sovrum, kök och hall. Det får ett rum att kännas välinrett samtidigt som det ger användbart förvaringsutrymme. Använd avlastningsytan som blir uppepå till att visa upp dina finaste objekt.

Dags att upcycla?

Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer