Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 950 000 kr

4 rum86.4 m²
Månadsavgift
4 671 kr
Pris/m²
22 569 kr
Våning
3 av 5
Byggår
2019
lägenhet Ödåkra

Plutogatan 23

Nyproduktion! I Ödåkra strax utanför Helsingborgs city släper vi nu etapp 2 av våra moderna och vackra bostadsrätter. Här bor du bekvämt mitt i naturen och med närhet till både service och fritidsaktiviteter. Pågatåget tar dig in till stan på några få minuter.

Bostadsrätterna är ytsmarta ombonade treor och fyror med var sin rymlig balkong eller terrass. Parkeringsplatser finns på parkeringsdäck alternativt garageplan där även förrådet till varje lägenhet är placerat. Husen i fem plan erbjuder en vida utsikt över den lågbebyggda omgivningen med skogsdungarna i norr.

Kvarteret Gläntan uppförs i Ödåkra som ligger en mil från Helsingborgs centrum. Pågatåget avgår från Ödåkra station varje halvtimme och når Knutpunkten inom 8 minuter. Ett utmärkt läge för dig som pendlar till jobbet!

De nya husen har gångavstånd till Väla köpcentrum där det också finns ett nybyggt Nordic Wellness-gym. I området ligger två skolor för årskurs 1-9, en sporthall och idrottsplats, en tennishall, ett ridhus med ridskola och mycket mer. Både idrottande barn och sportiga vuxna kan enkelt ta sig till sina aktiviteter till fots eller per cykel. Den närbelägna Toftaskogen erbjuder ett vilsamt rum för skogspromenader och löpning.

Välkommen med din intresseanmälan!

Hiss finns Nyproducerad
Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Caroline Hanell
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Helsingborg
073-149 06 56

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs