Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

8 000 000 kr

7 rum155 m²
Tomtarea
629 m²
Byggår
1984
villa Pålsjö

Bengt Langhs gata 6A

Bjurfors Exklusiv presenterar detta parhus på attraktiv adress med unik trädgårdsmiljö som gränsar till naturreservat samt gång-och cykelavstånd till stränder och stadens rika utbud.

Att kunna se en glimt av Öresund, känna skogsdoft i trädgården och ha promenadavstånd till stan kan låta som en ouppnåelig kombination, men är möjligt på Bengt Langhs gata. Här ligger detta parhus, byggt i typisk engelsk townhouse-stil med en unik trädgårdsmiljö. Återvändsgatan som huset är beläget på är av stillsam karaktär med rader av pampiga patriciervillor. Härifrån nås stadens rika utbud av restauranger, shopping och kultur på bekvämt gång-och cykelavstånd. Pålsjöbaden ligger alldeles nedanför Landborgsbranten, knappt 300 meter från huset.

Huset är idealiskt placerat på tomten med ett flertal trivsamma uteplatser där det är möjligt att fånga solens strålar under hela dagen. Trädgården är blommande, frodig och lummig och omfamnar dig på ett speciellt sätt tack vare naturreservatet som angränsar till tomten. De höga lövträden och trädgårdens grönska ger tillsammans en skyddad och privat känsla. Växterna är lättskötta och ger mer tid över till annat. På sommaren avnjuts middagarna på trädäcket. När skymningen smyger sig på flyttar du in i orangeriet, som för tankarna till sydligare breddgrader. Året om kan du avnjuta varma och bubblande SPA-bad som finns i anslutning till trädäcket.

Interiört är bostadens 155 kvadratmeter trevligt disponerade över tre plan med upp till sex sovrum och ett badrum på varje våning. De stora fönsterna i kombination med husets fönsterplacering i de tre mest solrika väderstrecken ger bostaden ett generöst ljusinsläpp. Bostaden har en genomgående klassisk och modern interiör med luftiga rum. På entréplanet finns kök, allrum, tvättstuga och badrum. Mellanplanet har ett stort vardagsrum med utgång till en balkong som bjuder på glimtar av Öresund och kvarterets takåsar. På detta plan finns även två sovrum och ett badrum. Det övre planet har ett allrum, badrum och två sovrum. I anslutning till badrummet finns en bastu med takfönster där du fridfullt kan ligga och blicka upp mot stjärnhimlen.

Dessutom har det funnits bygglov för en utbyggnad på entréplan om ca 25 kvm vilket i området är en unik förädlingsmöjlighet i den i övrigt oföränderliga omgivningen tack vare naturreservatet. Förslagsvis skulle det kunna bli ett stort vardagsrum med kamin i nära anslutning till köket.

På Bengt Langhs gata 6a bjuds det på spännande möjligheter och en sagolik miljö på eftertraktad adress.

Läs mer hos Bjurfors Helsingborg City

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Alexander Jämthagen
Bjurfors Helsingborg City
042-611 41 13

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs