Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 695 000 kr

3 rum113 m²
Tomtarea
1875 m²
Byggår
2010
villa Haparanda hamn

Vikstigen 17

Här på Vikstigen 17 finns nu ett modernt och nästan nytt hus i perfekt skick till försäljning. På 113 kvadratmeter erbjuds ett gediget boende med bland annat öppen planlösning, modern utrustning, fina ytskikt och en murad brasugn. Den genomgående höga standarden gör det enkelt att bara flytta in och börja bo!

Här kan du koppla av och njuta av ett havsnära läge på fin tomt med bl.a. en vinterbonad gäststuga inklusive en fantastisk bastu med utsikt över stranden och havet. Till gäststugan finns också en vidbyggd altan och en integrerad vedeldad badtunna! I övrigt på tomten finns dessutom en fullutrustad separat grillstuga och en mycket praktisk förrådsbyggnad med perfekta förvaringsmöjligheter.

Detta boende i Haparanda hamn är perfekt för dig som drömmer om ett boende vid havet. Övre plan är oinrett vilket ger dig som önskar fler rum eller större ytor fantastiska möjligheter att skräddarsy och skapa ditt drömboende allt enligt dina egna planer. Läget kan inte bli bättre - med kort avstånd till båthamn, naturen och elljusspår ges möjligheten att här både trivas och njuta av lediga dagar tillsammans med familj och vänner. Havet ligger endast 100 meter från huset. Förskola och skola finns i byn Nikkala, bara ett stenkast från egendomen!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Anders Vittikko
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haparanda
073-044 43 03

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs