Längd
4,5 meter
Båttyp
Motorbåt
Begagnad 2016 mkt fint skick i lager. Passa på
OBS!. Mycket stabil stillastående (känns som ett betongblock som brukar ligga och flyta i hamnar) och klyver höga vågor med lätthet, krabb sjö känns som olja under skrovet (:D Jämförelser)
Ingår:
Trailer
Lowrance 7 tum
Kaptensstol

Månadskostnad: 999 kr
Kontantinsats: 35000 kr

Scandica 450 ALU med styrpulpet, helsvetsad 3-4 mm plåt, båten går i princip inte att göra sönder, med Suzuki 30 fyrtakt elstart och trim/tilt.
Båten har väldigt liten svängradie.
OBS, har numera spöfack på sidan, max 230 cm långt, kan fås med klätt kastdäck istället för aluminiumdurken, utan extra kostnad.
Scandicas Aluminiumbåtar är helsvetsade tig svetsad och plåtarna är 3 och 4 mm 5083 lund Aluminium med DNV klassning för fartyg och flygplan. Dvs högsta tänkbara kvalitét. Modellen är speciellt framtagen av och för sportfiskare med väldigt höga krav på sin utrustning. Båten har steglister, vilket gör att den går upp bra i vattnet och styr fint, hög toppfart och låg bränsleförbrukning. Båten går väldigt bra i hög sjö.

Båten är mycket rymlig och välplanerad, med kastdäck och öppna ytor, länspump, ren aluminium, så båten är väldigt oöm, ingen trä inredning. Spola rent med högtryckstvätten bara. Den har många stuvutrymmen, passande motorer yamaha honda suzuki evinrude, senaste design och högsta finnish och kvalitet.
Du kan beställa till Lowrance eller Garmin och motorguide eller minnkota och få allt fabriksmonterat.

På kölen och där plåtarna sitter samman i ytterkant, är det svetsat först på insidan, sedan utsidan och sist sätts en list utanpå och svetsas på båda sidorna, så det är 4 svetsar på vardera skarv.

Stol ingår

Filmklipp på Scandica 450 ALU på Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=MBhkPJpwaKQ

--------------------------------

Fakta:

- Robust svetsat aluminiumskrov, fyllt med 600 liter tvåkomponentsskum och helt tättslutet under tryck, så båten går tyst och dovt.

- Givarfäste på aktern standard

- Livewell/fisksump med cirkulerande vatten. Stor.

- Scandica kaptensstol. Mkt bekväm. (ej den billiga på bilderna)

- Grabbräcken 25 mm

- Knap

- Länspump

- Stävögla

- Diverse handtag, knapar mm.

- 4,48 m lång 1,75 m bred

- Höga fribord invändigt 60 cm och 70 cm upp till relingen

- ca 300 kg

- Max 50 hk motor

- Lång rigg

- Ca 28 knop med 30 hk

--------------------------------

Scandica 450 ALU är en väldigt fin, modern och gedigen aluminiumbåt i med hög finish, den har automatiskt länspump och har stor bred aktersoffa och en
stor kastplatform i hela fören med rejält stuvfack, som du kan nyttja som fisksump. Längsgående sidofack, akter fack som rymmer tanken i soffan, batterifack bakom soffan. Scandica 450 ALU går mycket högt och lätt, planar väldigt bra från ca 12-13
knop, den är lättdriven för att hålla nere bränsleförbrukningen. Mycket bekväm högkvalitéts Scandica kaptensstol ingår.

Ring: 0706-388622