Modellår
2018
Växellåda
Manuell
Miltal
0 - 499
Tillverkningsår
2017
Bränsle
Bensin

Trygg affär

Kolla att säljaren äger fordonet, om fordonet är belånat och vad fordonet har för historik. Läs Blockets tips för en trygg bilaffär.

Se en CARFAX-rapport med bilens historik (från 35 kr)

Besiktningar, antal ägare, mätarställning. Se bilens historik

Vägassistans

Vägassistansförsäkring kan aktiveras utan extra kostnad

Fri vägassistans i 3 månader. Aktivera erbjudandet

Trygghansa

7 dagar kostnadsfri bilförsäkring från Trygg-Hansa

Genom digitalt köpekontrakt eller om du har Kivra. Läs mer

Beskrivning

Säljer Nissan Micra, 1,9 70 Hk. Acenta Limited Edition COMFORT PACK. 2018 års modell med nytänkande, läcker design i Orange Metallic detaljer i svart. Den intensiva färgen syns flitigt på Nissans releaser, men har varit svår att hitta hos svenska bilhandlare

Köpt på Habil i Jönköping i augusti 2018. Bilfärsäljaren ställde på bilen för första gången 2018-06-18 och är bilens enda tidigare ägare utom jag (som är nuvarande ägare).

Bilen har kört 400 mil sen jag hämtade den och har stått i låst garage hela tiden. Vill du ha en bil med alla nybilsfördelar och gällande garantier utan att lägga 70 000 kronor extra på nästa årsmodell - då har du hittat rätt.

Du som köper bilen får:
1) förlängd nybilsgaranti på mekanik och elkomponenter.
3) 2 av 3 år kvar på vagnskadegarantin, samma med lackgarantin.
4) 11 av 12 år kvar på rostskyddet.
5) fri årlig service.
6) gratis vägassisstans via Nissans kundklubb (rådgivning, reparationer, service längs vägen, bärgning till närmsta Nissan-verkstad, lånebil, övernattning och i vissa fall hemtransport).
7) Bilen hann registreras för lägre fordonsskatt, strax innan procentsatsen höjdes.

Bilen drar 4.6-4.9 l/100 km vid blandad körning.

Bilen har överhuvudtaget inga skråmor eller skador. Den är tjejkörd :) - av mig och ingen mer än så. Årsmodellen är utrustad med högupplöst, färgstark Apple Carplay-skärm och intelligent körsystem (filbytesvarnare, helljusassistans, identifiering av vägskyltar, ljudvarningar och autobroms om fotgängare plötsligt springer ut i gatan. Fem stjärnor i Eurocap fick bilen för säkerheten i fordonet.

Hastighetsbegränsning, hastighetshållare, AC, 5-sitsig. 5-dörrars, men med de bakre dörrhandtagen dolda bakom svarta paneler - en av många snygga designeffekter.

Originaldäck, både sommar- och dubbdäck finns med aluminiumfälgar (Nissan Alufälg). Dubbdäcken kostar 9500 kronor om du vill köpa dem också. Men visst, du kan få dem lite billigare om du är trevlig :)

Den nya designen gör bilen rymligare, både sett till 360 liter bagageplats bak och benutrymmet. Maxbagage med fällda säten: 1004 liter.

Lås upp genom att trycka på dörrhandtagets knapp. När du sätter dig i bilen, känner fordonet av att du har nyckeln med dig i karossen och startar med en knapptryckning- medan nyckelknippan ligger kvar i fickan. Nissans Anti Theft System går i gång om någon försöker öppna bilen från andra sidan om du inte är tillräckligt nära förardörren. Mycket smidigare än gammelnycklar - och lika stöldsäkert som alltid.

Mejla gärna om du har några frågor! /Sandra

P.S. Tredje bilden är en reklambild från Nissan.

Extrauppgifter från Transportstyrelsen

Märke
Nissan
Biltyp
Halvkombi
Modell
MICRA
Färg
Orange
I trafik
2018-06-18
Drivhjul
Tvåhjulsdriven
Hästkrafter
70 Hk
CO2-utsläpp
-
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv och signera juridiskt giltigt köpekontrakt direkt via mobilen eller datorn. Enkelt, tryggt och helt gratis - i samarbete med Swiftcourt. Du som köpare kan få en 7 dagars kostnadsfri bilförsäkring via Trygg-Hansa.


Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in