Kampanj just nu 20% Rabatt!!

Våren & sommaren kommer fort och det är dags för alla fastighetsägare att se över sina tak & fasader. Istället för att göra det kostsamma valet att byta ditt tak, varför inte göra en takrenovering som förlänger livslängden på ditt tak med upp till 20år!!

Är ni en Bostadsrättsförening?
Kontakta oss så bokar vi in en presentation om oss samt metoden på ert nästa styrelsemöte helt kostnadsfritt!

Du får ett helt nytt tak på följande sätt:

1.Rengöring & tvätt

Vi tvättar taket med vår Dyna-jet som är en special anpassad högtryckstvätt.
Vattnet värms upp till 95 grader och med ett tryck upp till 550 bar vid behov och skick på tak. En speciell tak släde med parallella högtrycksmunstycken rengör taket skonsamt så inget vatten kan tränga in under pannorna och skada papp och läkt.

Moss & Alg behandling

Vi behandlar taket med en alg & moss behandling för att frigöra takpannans porer samt säkerställer att taket är 100% fritt ifrån påväxt innan målning.

Första lagret färg:

Första lagret färg fyller och förseglar pannornas porer och ger en så bra förutsättning för nästa lager färg som möjligt.

Andra & sista lagret färg:

Andra lagret av färg ger pannorna ett nytt ytskikt som effektiv skyddar mot fukt, mossa, alger, UV-strålning och andra föroreningar.

Vi lämnar upp till 10 års garanti på Tak renovering!

Eller om dina takpannor är i bra skick men har påväxt utav alg & mossa varför inte göra en taktvätt med alg & moss behandling som ger ett nytt och fräscht intryck där vår behandling skyddar ditt tak ifrån ny påväxt i upp till
3 år!

Skulle ditt tak vara i så dåligt skick att ej våra tjänster kan rädda det kontakta oss ändå då vi även utför Takbyten/takläggning.

Vi utför professionell rengöring av följande:
Tak tvätt - Fasad tvätt - Altan tvätt - Sten tvätt Mur tvätt - Båt tvätt - Brygg tvätt - Special tvätt
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in

Taktvättarna I Sverige AB