Jag har flera olika iphones med tillbehör till salu så länge annonsen ligger kvar. Upplåsta/olåsta, så att alla simkort/operatörer fungerar (förutom där så beskrivs).

nr 190324c
iPhone 5-16gb,svart-spacegray. Olåst-upplåst. Bra skick! Pris:650kr.
Ny framsida med skyddsplasten kvar. Både repor och märken på ordentligt nött baksida/ram, men skal medföljer som döljer detta. Fullt fungerande. Bra batteri. iOS 10.3.3.

nr 140912b
iPhone 5-16gb,vit-silver, låst Tre/Hallon/Wifog. bra skick! Pris:500kr.
Framsidan ny med skyddsplasten kvar. En del små märken på ramen, baksida. Fullt fungerande. Bra batteri! iOS 10.3.3.

nr 190314b
iPhone 5-16gb,svart, låst Telia/Halebop/Fello. Bra skick!! Pris:500kr.
Framsida med endast micro-repor. Endast tunna rispor och märken på baksida/ram. Fullt fungerande. Helt nytt batteri!! iOS 10.3.3.

iPhone 4 och 4s är numera gamla modeller, som kanske passar som första-telefon till barnen att spela lite med, som musikspelare eller reservtelefon eller för den enklare användaren, som mest bara behöver ringa, sms:a och kanske läsa något email. Det går att göra mer med dem, men de kan så klart upplevas långsamma jämfört med nyare modeller.

Nr: 160804
iPhone 4s-16gb,svart, olåst/upplåst. Mycket fint skick på både fram och baksida. Fullt fungerande. Bra batteri. iOS 9.3.5. Pris: 400kr.

nr 190314c
iPhone 4-8gb,svart, låst Telia/Halebop/Fello,många tunna repor på framsidan, som dock ej direkt stör vid användning , fullt fungerande. Bra batteri! iOS 7.1.2. Pris:200kr

Dessa Iphones finns utanför Ljungskile, 7 mil norr om Göteborg. Jag kan även skicka spårbart inom Sverige med PostNord för 65kr extra (eller med Blocketpaketet för 60kr). De är fabriksåterställda, urkopplade ur iCloud, testade & klara för ny användare. Med alla iPhones medföljer laddare, usb-sladd, headset/headphones, skal/skydd samt skrivet kvitto, för en tryg affär. För att få se individuella bilder på dessa iphones, är det bara att säga till!
Jag nås enklast via email och sms (eller pröva telefon mellan 9-21, svarar dock ibland ej på jobbet. Svarar jag inte på telefonen, så skicka ett mail eller sms om vilken iphone det gäller, så hör jag av mig lite senare! Ej intresserad av byten och inget prutande första 3 veckorna!
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in