Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 195 000 kr

2 rum52 m²
Månadsavgift
2 190 kr
Pris/m²
22 980 kr
Våning
2 av 3
Byggår
1961
lägenhet Söder

Södra kansligatan 15

Varmt välkomna till denna fina 2:a i populära Brf Borgmästaren, med låg avgift och tillgång till garage för 365 kr/mån vid inflytt!

Här är det bara att flytta in och trivas. Lägenheten erbjuder en stor hall med snyggt klinkergolv, städskåp, garderober och fin klädkammare för extra förvaring. Hallen leder en sen till det rymliga och ljusa vardagsrummet, med snedtak, samt plats för soff-, och matgrupp. Vardagsrummet är även i öppen planlösning mot köket med goda arbetsytor, diskmaskin m.m.. Från köket är det även en öppen planlösning mot sovrummet för extra ljusinsläpp. Sovrummet/delen rymmer dubbelsäng och har fransk balkong. Till sist finns även helkaklat badrum med wc, kommod, handdukstork, badkar och förberett för tvättmaskin! I den reda låga avgiften om 2 190 kr/mån ingår värme, vatten och kabel-tv! Pricken över i:et till lägenheten är direkt tillgång till garage för 365 kr/mån!

Lägenheten tillhör en mycket välskött och populär bostadsrättsförening, Brf Borgmästaren, med låga avgifter, låg belåning och direkt tillgång till garage, för 365 kr/mån. Ett av Söders bästa lägen med gångavstånd till allt, Gävles Centralstation, Centrum och Söders restauranger och serviceutbud. Allt för ett trevligt boende finner du här.

Välkommen hem!

Hiss finns
Läs mer hos SkandiaMäklarna Gävle