Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 950 000 kr

8 rum211 m²
Tomtarea
1680 m²
Biarea
115 m²
Byggår
1909
Energiklass
villa Malsta

Malsta 207

I vacker miljö med känsla av kringbyggd gård kan vi nu presentera en fastighet med stark prägel av Hälsingland. Bostaden har tidigare varit byns lanthandel men kvalificerar sig idag som en representativ och välrenoverad egendom med bland annat nya badrum och bekväm uppvärmning genom bergvärme.

Bostadshuset är fördelat över totalt tre plan med mycket sociala umgängesytor och gott ljusinsläpp tack vare generöst utplacerade fönster. Entréplanet omfattar bland annat en rymlig och välkomnande hall med kakelugn, väl tilltaget kök med gott om förvaringsmöjligheter samt matrum, vardagsrum och bibliotek som löper vackert i fil. På övre plan erbjuds tre sovrum samt ett centralt rum som passar bra som allrum eller familjens vardagsrum. I källarplan finns bland annat hobbyrum, tvättstuga, förvaringsutrymmen, groventré, matkällare samt bastu.
Totalt inrymmer bostaden tre badrum varav två är helt nyrenoverade, samt en wc som även den är helt nyrenoverad. Genomgående ljusa och nymålade ytskikt varav de flesta utgörs av vita väggar samt trägolv.

Utöver det vattenburna värmesystemet finns eldstäder i form av kakelugn samt två öppna spisar med insatser. Samtliga är i fungerande skick.

På fastigheten finns även en ekonomibyggnad om totalt 210 kvm fördelat på två plan och delvis källare i gott skick med bland annat höga portar och rum som vid behov kan inredas för att inrymma exempelvis en egen verksamhet. Byggnaden har vatten och el indraget.

Tomten är väl inhängnad och erbjuder gott om parkeringsmöjligheter samt en innergård med grusad uppfart och lekvänlig, insynsskyddad gräsmatta.

I närområdet finns skola samt förskola och fem minuter med bil från fastigheten når man en ICA nära butik med bensinautomat. Närhet till sjöar och havet med hamn.

Välkomna till Malsta 207, ca 12 km norr om centrala Hudiksvall. Försäljningsstart är planerad inom kort - lämna gärna din intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos Mäklarhuset Hudiksvall