Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

895 000 kr

1 rum33.2 m²
Månadsavgift
2 058 kr
Pris/m²
26 957 kr
Våning
2 av 3
Byggår
1960
lägenhet Gävle

Hantverkargatan 6A

Nu saluförs denna rymliga och optimala etta belägen på populära Hantverkargatan. En bostad för dig som söker ett yteffektivt hem om 33 välplanerade kvadratmeter med sociala ytor och goda förvaringsmöjligheter. Lägg där till ett utmärkt läge med närheten till stadens puls, serviceutbud, goda kommunikationer, högskolan och Boulognerskogen så har du verkligen ett perfekt första boende, övernattnings- eller studentlägenhet.

Bostadens allrum är välplanerat med en praktiskt köksdel samt en rymlig sovalkov. Innanför sovalkoven finner ni en av bostadens garderober, där erbjuds gott om plats för förvaring. Allrummet är generöst till ytan, här finns möjlighet att placera såväl soffgrupp som matplats, ett socialt rum som bjuder in till umgänge. I direkt anslutning till hallen finner ni ett fräscht och helkaklat badrum med bekvämligheter som egen tvättmaskin.

Bostaden är belägen i centrala Gävle med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, caféer, shopping och mycket mer. På gångavstånd når du även Gävle centralstation, Gävle sjukhus samt högskolan. För den som önskar grönskande natur är Boulongerskogen ett fantastiskt ställe med härliga promenadstråk, utegym och badplats, allt detta inom gångavstånd.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Läs mer hos mäklaren