Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 495 000 kr

5 rum80 m²
Månadsavgift
2 375 kr
Pris/m²
31 187 kr
Byggår
1985
lägenhet Stöten, Sälen

Frostvägen 88

Välkommen till Frostvägen Brf. Varglyans våningar!
Obelånad förening i Stöten med liftnära boende för hela familjen. Generöst tilltagna bostadsrätter på hela 80 kvm, fullt möblerade med totalt 10 bäddar. Här får du ett boende där det finns gott om plats för vänner och familj. Bostadsrätten är fördelad på 4 sovrum, sep. WC samt badrum med bastu. Traditionellt kök samt storstuga med plats för alla.
Bostadsrätten är placerad intill skidtorget Stöten där du med lift får direktkontakt till Stötens fantastiska utbud av skidåkning. Stöten är allmänt känt som anläggningen med bäst skidåkning i Sälen med Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Bostadsrätten ligger endast ca: 18 kilometer från Sälens framtida flygplats Scandinavian mountains airport.

Stöten i Sälen är en komplett skidanläggning stor nog att tillbringa hela skidsemestern på. Stöten har Sälenfjällens absolut högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister. Det är i Stöten som Sälens bästa skidåkning finns! Med 47 nedfarter och ett uppgraderat snöläggningssystem uppnås perfektion på både pist och puder.
Allt, med den storslagna fjällvärlden som fond! http://stotenski.se/lyans-vaningar/

Läs mer hos SkandiaMäklarna Sälen

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Paola Ingeby
SkandiaMäklarna Sälen
019-16 62 55

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs