FÅTAL 2018 års modeller kvar i butik! Detta är vår mest utrustade crossmoped! Nytt pris på 2019 års modell i exakt samma utförande 37900:-!

Aprilia SX50 Factory Svenska Piaggio-gruppens "Limited Edition" Aprilia och vänder sig till dig som vill ha den bästa kvalitén på marknaden tillsammans med Aprilia´s Racing-DNA.

Unika detaljer på Aprilia SX50 Factory Red Stuntman
UpsideDown-gaffel
Gaffelskydd med Factory-dekaler
Fatbar-styre
Kraftigare bromsok fram
Kraftigare bromscylinder fram
Aluminium-sving
Progressivt länkage till bakfjädring
Handskydd

LÄS mer om denna modell och våra övriga på WWW.EUMOPPENOMC.SE

Aprilia har tillsammans med Gilera och Derbi, som har samma motor, marknadens erkänt snabbaste cross-mopeder, snabbare än ex. Reiju. Dessutom har Aprilia längre serviceintervaller och har ett mer påkostat elsystem.

Aprilia SX50 är Svenska Piaggio-gruppens mest påkostade crossmoped. Superfeta upside-downgafflar frammed 41mm kraftig teleskopgaffel med 240mm fjädringsväg. Den hydrauliska bakdämparen bjuder på 200mm fjädringsväg.
Frambromsen med flytande bromsskiva och dubbla kolvar bjuder på en otrolig känsla. Bättre än så här blir det inte.
Det här är för undomar som inte vill kompromissa utan ha det bästa som finns.

SX 50 är tydligt inriktad mot medvetna unga förare som söker de bästa produkterna med den senaste tekniken samt ett uppseendeväckande utseende.

SX 50 Supermotard är utrustad med en högpresterande 50 kubiks-motor och den senaste generationens chassi.
Det här är en modell som garanterat väcker en hel del avundsjuka. SX är som en riktig motorcykel och är lika vass på banan som på vägen till och från hemmet.

Designen och utformningen av hela SX talar för sig själv och dess skarpa, tydliga linjer kan härledas direkt från den större Aprilia SXV-maskinen.

Finns endast som EU-moped klass 1, EU45 (för AM-körkort).
Färg: Red Stuntman
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in