Kia sorento
Reklam
Denna sida är en reklamartikel från KIA

3 heta bilar från Kia för dig som vill köpa begagnat

På jakt efter en begagnad bil? Här är tre populära modeller som kan matcha dina behov och som samtliga finns att köpa genom Kia Godkänd. Väljer du en Kia Godkänd-bil får du en noga kontrollerad bil – som dessutom kommer med kvarvarande nybilsgaranti från fabrik.

Nybilskänslan är mycket mer än bara doften av ny bil i kupén. För de allra flesta är det tryggheten som är den stora fördelen med en helt ny bil – något som Kia tagit fasta på med Kia Godkänd.
Kia Godkänd är omsorgsfullt utvalda begagnade bilar med kvarvarande nybilsgaranti. Bilarna är upp till 5 år gamla och har gått max 12 000 mil. Bilarna är noggrant kontrollerade och vid behov åtgärdade till Kia Godkänd-standard.

Kia Godkänd i korthet:

  • Kontrollerad på över 100 punkter
  • Kvarvarande nybilsgaranti upp till 7 år
  • 6 månaders Kia Bilförsäkring ingår
  • Vägassistans ingår ■
  • Välj till Kia Serviceavtal
  • Finansiering genom Kia Finans
  • 30 dagars bytesrätt■ ■ (max 50 mil)
■Fri Assistans gäller till nästa servicetillfälle förutsatt att bilen servas enligt Kia Originalservice hos en Kia-återförsäljare. ■ ■ Byte till bil för samma pris eller uppåt. Kostnader för skador, försäljningskostnader, rekonditionering samt eventuell monterad tillbehörsutrustning tillkommer.

Här är tre intressanta Kia-modeller för dig som funderar på att köpa en begagnad bil:

Kia Niro

Kia Niro är en crossover-modell som kombinerar det bästa av två världar. Den erbjuds i flera olika drivlinor, inklusive hybrid, laddhybrid och helt elektrisk (e-Niro / Niro EV).
Oavsett drivlina har den en stilren och modern design med generösa utrymmen för både passagerare och last. Den är dessutom mycket ekonomisk att köra tack vare sin låga bränsleförbrukning. Det gör den till ett perfekt val för familjer och den som är sugen på ett äventyr.
Den har blivit väl mottagen av både kunder och experter och har genom åren bland annat vunnit flera utmärkelser. Ett axplock är att Kia e-Niro varit testvinnare i Vi bilägare nummer 14, 2020 och testvinnare i Teknikens värld nummer 23 2020.

Kia Ceed Sportswagon

Kia Ceed Sportswagon är en praktiskt och snygg kombibil som erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och stil. I vårt kombiälskande land har den varit ett mycket populärt val ända sedan lanseringen 2018.
Eftersom den är en kombi har den generös lastkapacitet och erbjuder självklart ett gott utrymme även för passagerare. Även denna modell har varit populär bland kunder och experter och har bland annat vunnit Teknikens Världs Stora Bilpris 2021.

Kia Sorento

Från bruksbetonad terrängbil till åtråvärd elektrifierad SUV för 2020-talet. Kia Sorento lanserades första gången 2002, och när fjärde generationen Sorento fick sin världspremiär 2020 var det tydligt att modellen tog stora kliv in i framtiden.
Kia Sorento är en bekväm och välutrustade familjesuv. Att den erbjuder en bekväm och lyxig körupplevelse för förare och passagerare är ingen underdrift.
Den erbjuds både som diesel och laddhybrid och är en av de mest mångsidiga och rymliga sjusitsiga suvarna på marknaden.
Reklam
Detta är en annons från KIA, den är inte skriven av Blocket. Innehållet behöver därför inte nödvändigtvis reflektera Blockets åsikter
Schibsted logo
Blocket är en del av Schibsted.
Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen.Läs mer